Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Csak képzeltem vagy tényleg...

Csak képzeltem vagy tényleg igy szokott lenni? Mot csinaljak? Szeretnem meglepni a párom a 2. Évfordulónk alkalmából.

Figyelt kérdés
Gondoltam veszek valami sexyt ( csipkés szett harisnyatartoval meg minden). Be is mentem a h and m be hogy vegyek valamit. Találtam is egy szép darabot de nem vettem meg mivel 40-42 es a méretem tehát nem vagyok topmodell... Az eladó csaj meg vékony magas tehát topmodell alkat volt. Ahogy rám nézett mikor levettem a polcról a cuccot... Hat azt hittem elsüllyedek. Vissza is tettem es elmentem onnan. Mit csinaljak hogy ne nézzenek hülyén rám? Es ne érezzem magam kellemetlenül?? Esetleg hol tudok ilyesmit venni ahol nem néznek hülyén rám?? Es vannak szép dolgok??
2014. szept. 11. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

Az eladó csajt lepofoznám. Hogy jön ő ilyesmihez?

Egyébként meg kit érdekel, hogy mit gondol egy bolti rabszolga? Ő a vásárlókért van ott. Ne foglalkozz vele. Ha neked az az elképzelésed, hogy olyan ruhát vegyél, akkor tedd meg! A molett nők is lehetnek szépek! Ez nem alkat kérdése.

Ha valaki ad magára, tesz azért, hogy csinos és kívánatos legyen, akkor azt nem kell lenézni vagy szégyellni, sőt!

Szóval menj vissza oda, vagy a C&A-ba, Takko-ba és vegyél magadnak valami dögös cuccot! ;)

Magaddal törődj és azokkal, akiknek fontos vagy, ne pedig a vadidegen taplókkal!

2014. szept. 11. 13:13
 2/5 anonim ***** válasza:
42%
Nem lehet, hogy rossz méretet vettél le? Mondjuk levetted a csontkollekciós 34-es méretet hordóknak való melltartót (bocs, fogalmam sincs a méretezésről, nem hordok ilyen holmit) és csak azért nézett furcsán rád, mert azt hitte úgy gondolod ez a méreted? Mondjuk akkor is az lett volna a dolga, hogy odamegy és szól, hogy az nem a te méreted.
2014. szept. 11. 15:36
 3/5 anonim ***** válasza:
42%

Hát, elég bunkó volt az eladó, nem azért... Sz.rtam volna a fejére, csakazértis felpróbáltam volna :D

De azért első: A bolti rabszolga kifejezést kikérem magamnak, mert én is eladó vagyok. Igaz, hogy én normálisan állok az emberekhez (amíg ők is normálisan állnak hozzám), meg segítek nekik.

2014. szept. 11. 16:05
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató válaszokat!!

Jo méret volt a kezemben... Direkt néztem :)

Örülök hogy nem en vagyok a hulye hanem az eladó volt bunkó!

2014. szept. 11. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Már miért lennél hülye?

1. Magaddal törődj ne mással, főleg meg ne más gondolataival.

Ha legközelebb ilyen előfordul mosolyogj rá és kérdezd meg van valami probléma, esetleg segítségre szorul?

2. Baromira nem kell topmodell alkatúnak lenni.

2014. szept. 14. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!