1/16 anonim válasza:
Vannak nagyon szepek es szexik. Egyeseknek nagyon jo alakjuk is van.
2/16 anonim válasza:
Fiatal korukban szerintem nagyon sok szép van közöttük, viszont nagyon hamar megvénülnek. 30 evesen màr 40 evesen néznek ki és lelakottak.
Nem egy 40 éves roma asszonyt ismerek, akik úgy néznek ki, mint 60 évesek. Rendes öregasszonyok 40 evesen
3/16 A kérdező kommentje:
És öltözködésük szerintetek milyen?
2020. febr. 6. 20:02
4/16 Metionin válasza:
Átlagban szerintem van mindenféle ugyanúgy mint a magyaroknál vagy akárhol. Fiatalon nagyon sok szépet látok én is de tény hogy amilyen korán érnek, megszépülnek, olyan hamar el is múlik a szépségük. Legalábbis a legtöbbnek, főleg aki sok gyereket szül. De ismerek olyat is, aki 40 fölött van bőven de még mindig nagyon szép, igaz ő nem is szülte szét magát és jó körülmények közt él, dolgozik.
5/16 A kérdező kommentje:
2020. febr. 6. 20:19
6/16 anonim válasza:
Fiatalon szépek. De ez a ruha nagyon gáz
8/16 anonim válasza:
Szerintem vannak nagyon szépek és kevésbé szépek is.
Az öregedés meg nem attól függ, hogy valaki cigány, vagy sem.
9/16 anonim válasza:
Szépek és izgatóak szerintem és jók az ágyban is.
10/16 anonim válasza:
Valóban nagyon hamar öregnek néznek ki. És én még sovány vagy normál alkatú idősebb cigányasszonyt sem láttam, kegyetlenül el szoktak hízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!