11/16 Laylah válasza:
Sok szép van köztük, de nekem elsőre is szembe ötlik az a tipikus cigányos orr. Az az egy, ami egyiken sem szép.
12/16 anonim válasza:
A képen lévő emberek tiszták, látszik hogy nem koszosak.
De nekem a stílus nem jön be, azok az arany ékszerek, díszítés romás.( de hát néhány magyar is hord ilyet, öltözködik így)
13/16 A kérdező kommentje:
Itt esküvőn voltunk :)
2020. febr. 8. 11:32
14/16 A kérdező kommentje:
Hétköznap mi sem így öltözködünk 😄
2020. febr. 8. 11:32
15/16 anonim válasza:
100-ból egy, de azok is nagyon gyorsan és rondán öregednek.
16/16 anonim válasza:
Az hagyján, hogy szépek. Mert amúgy igen azok, amelyik az. Vannak köztük amelyik gyönyörű arcú és brutál jó feszes kerek segge van és nagy melle is. Amelyik szép amúgy az különleges is.
Amúgy egyszer megszopattam egy ilyen lányt. Az maga volt az álom. Nagyon jól tudnak szopni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!