Miért hordtok melltartót?
Figyelt kérdés
Ki miért hordja (az opciókat lásd lent)? Elsősorban persze arra értem, amikor az ember suliba/dolgozni/társaságba megy, találkozik valakivel, stb., szóbal nem vasárnap délutáni tévézésre meg alvásra gondolok :)
Elég egy szavazat is, de aki akarja, kifjetheti kommentben.
2020. nov. 4. 19:26
11/23 anonim válasza:
Mert nem szeretem és nem is illendő, ha átütnek a mellbimbók, vagy futás közben ugrálnak a mellek. Egy feszes ruhában rendezettebb összképet ad.
12/23 anonim válasza:
A mellméretem indokolja (70/G), nagy mellekkel szerintem kényelmesebb melltartóban, itthon is mindig van rajtam, csak alváshoz veszem le. Nélküle nem érzem komfortosan magam, libegnek, fel-le ugrálnak már szimpla sétánál is, ami elég fájdalmas tud lenni, na meg persze nem is állnak úgy, mint egy feszes B-kosár mondjuk.
13/23 anonim válasza:
Én simán csak azért hordok, mert számomra kényelmes viselet.
14/23 anonim válasza:
Én nem szeretem hordani sajnos engem zavar,pedig rengeteg van attól függetlenül. 41N
15/23 anonim válasza:
Kényelmesebb, és nem szeretem ha átlátszik vagy "átszúr" valami a pólón.
16/23 Metionin válasza:
Én csak ilyen sport topokat vagy bralettet hordok, mert kényelmesek és nem engedik hogy a póló dörzsöljön. Kis mellem van, tartani nem kell, a bimbóm nem látszik mert befelé forduló, max az zavarna top nélkül hogy hegyes. Ha olyan a felsőrész anyaga pl. sok nyári ruhámé akkor egyszerűen nem veszek fel hozzá semmit.
17/23 anonim válasza:
Mert sokkal kényelmesebb nekem, mint nélküle.
18/23 anonim válasza:
Nem hordok. attól függ mi van rajtam, vékonyabb vagy vastagabb trikót/topot veszek, esetleg sportmelltartót.
(42/78/92)
20/23 anonim válasza:
# Gondoltuk, hogy nem 92 éves vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!