Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hordtok melltartót?

Miért hordtok melltartót?

Figyelt kérdés

Ki miért hordja (az opciókat lásd lent)? Elsősorban persze arra értem, amikor az ember suliba/dolgozni/társaságba megy, találkozik valakivel, stb., szóbal nem vasárnap délutáni tévézésre meg alvásra gondolok :)

Elég egy szavazat is, de aki akarja, kifjetheti kommentben.

2020. nov. 4. 19:26
A kérdező szavazást indított:
Úgy érzem, hogy a mellméretem indokolja, hogy hordjak
Nem érzem, hogy a mellméretem indokolná a melltartót, de hordok, mert ez az "elvárás" és félek megszólnak nélküle
Nem érzem, hogy a mellméretem indokolná a melltartót és nem is hordok, maximum akkor ha nagyon muszáj
Bármi egyéb, leírom kommentben
49 szavazat
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:
Mivel én nem szavazhatok, ezért kommentbe írom: "Nem érzem, hogy a mellméretem indokolná a melltartót és nem is hordok, maximum akkor ha nagyon muszáj"
2020. nov. 4. 19:31
 2/23 anonim ***** válasza:
87%
Én hordok, nem a mérem miatt, hanem mert zavar, ha átlátszik a blúzon a mellem.
2020. nov. 4. 19:36
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
*méret
2020. nov. 4. 19:36
 4/23 anonim ***** válasza:
79%
A" push up csodakra képes" miatt hordom,ugyanis nélkule nem tetszik a cicim formája.
2020. nov. 4. 19:43
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Muszáj, mert melltartó nélkül a hasamig lelógna a mellem. (90G)
2020. nov. 4. 19:43
 6/23 anonim ***** válasza:
78%

1) hogy ne latsszon at

2) mert nekem kell a kis pushup

2020. nov. 4. 19:49
 7/23 anonim ***** válasza:
63%
nekem szerencsére szép a formája de ha a mellbimbó átlátszik az nem olyan civilizált dolog.
2020. nov. 4. 21:06
 8/23 anonim ***** válasza:
63%
Ne létszodjon at en is azert:)
2020. nov. 4. 21:09
 9/23 anonim ***** válasza:
75%

Mert elég nagy a mellem és nem szeretem, ha a pólómon átüt a bimbóm és látszana hogy libegnek amikor éppen megyek valahova, sétálok, vagy futok.

Néha nem árt hordani, de az se jó ha 0-24 rajram van.

2020. nov. 4. 21:35
 10/23 anonim ***** válasza:
79%
Hordok, de alapvetően csak munkahelyre mert ott azért nem illendő hogy átüt a bimbó, meg ha olyan helyre megyek ahol szintén nem érzem illendőnek pl. barátom szüleihez vendégségbe, meg ilyesmi. Amúgy szabadidőmben nem hordok már évek óta, gyűlölöm és nincs is rá szükségem.
2020. nov. 4. 21:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!