Lányok, otthon is hordtok melltartót?
Figyelt kérdés
2020. szept. 24. 17:20
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Csak akkor, ha vendég van nàlunk
65 szavazat
1/13 anonim válasza:
2/13 anonim válasza:
Soha nem veszem fel itthon, teljesen felesleges!
Meg az egyáltalán nem igaz, hogy attól fog hamar megereszkedni a mell ha nincs rajtunk melltartó, mert ez pont fordítottan igaz...
Akkor ereszkedik meg jobban ha még éjszaka is rajtad van.
De az már úgy nem is egészséges.
3/13 anonim válasza:
Képzeld el, hogy egy szorosabb boxerben kéne lenned egész nap. Azt se hordanád otthon.
4/13 anonim válasza:
Mivel vékony vagyok és nagyok a melleim, így elég nehezek melltartó nélkül és az idegesít. Persze ha csak ülnék itthon, akkor nem lenne rajtam, de én állandóan szaladgálok.
5/13 anonim válasza:
Hordok. Anélkül fura lenne, mintha bugyi nélkül lennék itthon.
6/13 anonim válasza:
én is hordok, mert nagy a mellem és eléggé zavaró ha mozognak bizonyos munkák közben
7/13 anonim válasza:
Sehol sem viselek melltartót, így otthon sincs rajtam. Erre a két szúnyogcsípésre felesleges is lenne, eg amúgy is kényelmetken.
9/13 anonim válasza:
Igen, mindig. Nem kényelmetlen, mert megfelelő méretet hordok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!