Láttam sok hasonló kérdés volt már, remélem nekem is adtok tanácsot. Hétvégén randizok egy pasival akit a neten ismertem meg. Nem tudom mi lesz a program, szerintem beülünk valahova vacsizni. Azt terveztem hogy úgy megyek mint a képemen. Jó lenne?
2020. nov. 4. 17:37
1/17 anonim válasza:
Ez nem feltétlenül a legpraktikusabb választás. És ha szeretne sétálni egyet? Ebben elég kényelmetlen lesz és valószínűleg fáznál is. A másik, hogy ez a ruha inkább való egy bulira, mint első randira. Én a helyedben egy kicsit alacsonyabb sarkú cipőt vennék (amiben kényelmesen tudok járni is) egy kicsit hosszabb ruhával.
Persze ha neked ez tetszik és ebben éreznéd jól magad, akkor legyen, az a fontosabb.
2/17 anonim válasza:
Ez is közönséges.
A ruha olyan amibe a falusi diszkóba mennek. A cipő nagyon qrvás.
3/17 A kérdező kommentje:
Lehet hogy sétálunk is, még nem tudom. Mindenképpen veszek fel kabátot majd úgyhogy fázni nem fogok szerintem. Az biztos hogy beülünk majd valahova.
2020. nov. 4. 17:57
4/17 anonim válasza:
Az ilyen ruha már rég divatját múlta, főleg ebben a színben elég olcsó hatást kelt. A falusiakon szoktam ilyet látni, akik fel akarnak alkalomhoz öltözni, de nem nagyon jön össze.
Le lehet pontozni, ha bunkó voltam.
5/17 A kérdező kommentje:
Nem pontoztalak le mert minden vélemény érdekel, akkor is ha negatív. Azért is kérdeztem tőletek hogy mi a véleményetek.
2020. nov. 4. 19:28
6/17 A kérdező kommentje:
De azért konkrétan leírhatnátok hogy pontosan mi nem jó, vagy jó. Köszönöm
2020. nov. 4. 19:29
7/17 anonim válasza:
Ebben a cipőben 100 métert nem tudsz menni.
8/17 anonim válasza:
Szerintem nagyon jól nézel ki a képen, de ne ebbe menj, ez inkább alkalmi, bulizós szerkó, és már hideg is van. Vedd hétköznapibbra, persze maradj elegáns.
9/17 anonim válasza:
Ez a szerelés a sarokra jó lesz. A hasad meg húzd be. :D
10/17 Metionin válasza:
A ruha nagyon rövid és kövérít, a cipő egyenesen életveszélyes kintre ebben az évszakban. Ajánlanék helyette egy kicsit hosszabb (normál combközépig érő) szoknyát, A vonalút a széles csípőd miatt, az segít derekat csinálni. Hozzá mehet valamilyen feszülősebb felső, plusz harisnya bokacsizmával. Szerintem egy hasonló szerelés sokkal szimpatikusabb hatást kelt és amellett hogy csinos, tudsz benne mozogni is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!