Viszonylag egyszerű programok nyárra iskolásoknak? Miket terveztek?
Köszönöm!
Inkább pár órás elfoglaltságokra gondoltam, az ára mindegy. Hátha valami még nem jutott eszembe.
Mi most egy kalandparkozással kezdjük a nyarat.
Még nem mondtam a srácoknak (4 fiú van, kiscsoport, nagycsoport, 2. osztály, 3. osztály) meglepi lesz bizonyítványosztás után.
táborba mennek még, meg ilyen egy-egy napos strandolások lesznek. Amit kértek, hogy a vasúttörténeti parkba menjünk el egy napra. Még egy-két számukra érdekesebb múzeumot én is tervbe vettem! :)
Hát ez nagyban függ ugye attól, hogy hol lakik az ember. A sima játszóterezésen-biciklizésen kívül ilyeneket írtam össze (Bp.):
Planetárium
könyvtár (központiba járunk)
Gellért-hegy (isteni két játszó van a Citadellánál + Gellért tér felőli oldalon csúszdapark)
Hajógyári-szigeti csúszdapark
Margit-sziget hajóval, szuper játszó, zenélő szökőkút, kisállatkert, teknős-tó ésatöbbi
Strand - ez lesz valszleg a leggyakoribb program :)
Zoo café (keress rá a neten, nem fogod megbánni)
Máltai játszóterek (pl. Erzsébeten)
Minipolisz (Király utca eleje)
Füvészkert (imádjuk)
Természettudományi múzeum (az ásványkiállítástól elájulok)
Orczy kerti kalandpark (remélem, nem vágták ki alóla a fákat)
mozi
fogaskerekű-gyermekvasút-libegő túra
Olimpia park
Közlekedési múzeum, ha fiúkról van szó
Tavaly voltunk a Parlamentben, emlékezetes volt, lenyűgözte a lányomat
Állatkertbe Anyukámmal szoktak menni minden nyáron :)
még biztos bővülni fog a lista
ha csak egy-két óráról van szó, a fagyizással egybekötött séta vagy biciklizés jut elsőre eszembe
Köszönöm:)
Néhány héten belül utazunk Budapestre nyaralni, úgyhogy jól jött pár ötlet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!