Hogyan öltözhetnék rockerként elegánsan?
Rocker stílusom van, de szeretnék mellé csinos is lenni, szerintetek hogy érhetném el? Mit hordanátok a helyemben?
Szoknyára, fűzőre, magassarkúra gondoltam, az biztos jó, de szeretnék több dolgot variálni, mit ajánlotok? Bőrnadrág, valami csipkés felső, ezek jutnak még eszembe...
19/L
A goth az tényleg más tészta...goth csajként mondom.
Ajánlanám a rockabilly/pin up stílust, elegeáns, nőies de vagány.
Ez a korai, 50es évek rock and roll stílusa egy kis pin up beütéssel. Nagyon sokáig ez volt a rocker stílus, a szakadt külső csak a 80as-90es években lett elterjedt a punk és a grunge népszerűsége miatt.
Hordhatsz csipkét, bőrt, bársonyt, szőrmét, selymet. Se az irodából, se a koncertről nem néznek ki.
...mondjuk nem árt ha szereted a rock and rollt 😏
Ha elegáns
*Ha elegáns de alternatív szeretnél lenni, szerintem valami ilyesmi:
(Lol kimaradt)
Nekem Tarja Turunen és Sharon den Adel adtak inspirációt.
Nekem nagyon tetszik Tarján a Nemo klipben viselt kabát. Tulajdonképpen az összes outfit az End of an era koncertről szuper. Sharon den Adel ruhái pedig a Black Symphony koncerten tetszenek igazán.
#14: Én is imádom őket. A stílusukat, a zenéjüket, a személyiségüket.
Sharon pl. a fellépő ruháit magának varrja, mert divattervező szakot végzett az egyetemen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!