Honnan ered a Birkenstock papucsok népszerűsége?
Figyelt kérdés
Én 2019 nyara óta látom a szokottnál több lányon.2020. nov. 3. 00:55
1/21 anonim válasza:
En most hallok róla èletemben először :D N23
2/21 A kérdező kommentje:
Az a kicsit retro kinézetű papucs 2 csatos pánttal, általában parafa talppal, ami be van kicsit mélyesztve, hogy kényelmes legyen. A márkanévtől függetlenül sok copyja létezik, mint a Crocs-nak. Nyáron az utcán ezer féle fajtában pompázó darabot láttam szexi lányokon. :D
2020. nov. 3. 01:42
3/21 anonim válasza:
Ja, közben utána nèztem, hogy nèz ki :D
4/21 anonim válasza:
Népszerű? Aligha...A Superstar,vagy a converse,vans, az népszerű. Az én környezetemben ilyen jellegű papucsokat fájós lábú emberek hordanak. Igaz,van pár divatosabb kivitel is.
5/21 anonim válasza:
falun lehet, hogy csak fájós lábúak hordják, de a divat oda általában csak évekkel később érkezik, mint a nagyvárosokba:D
6/21 anonim válasza:
Sokkal régebb óta divat már sajnos. Külföldön élek, látok eleget és elég régóta. Szerintem katasztrófa. Papucsban nem megyünk utcára.
7/21 anonim válasza:
Sokan hordják fiatalok. Borzasztóan néz ki. Persze, ha 40fok van, valamivel egészségesebb ebben sétálni, mint flipflopban, de akkor már egy csinos szandál még jobb és szebb.
Láttam már zoknival is öntudatos nőn...
10/21 anonim válasza:
#8 mert proli dolog utcára papucsban menni, úgy, mint az útközben evés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!