Most megyek gimibe, mit csináljak, milyen ruhákat vegyek, honnan vásároljak hogy népszerű legyek?
Főképp pasik kőrében.
Milyen iskolatáskát vegyek?
Hogyan viselkedjek?
Add önmagadat. Az miért nem elég, ha azt mutatod, ami valójában vagy? Turkálós cuccokban, és Gucciban is tudsz népszerű lenni, rajtad múlik, a viselkedéseden, nem a ruháidon.
(Azért válaszolok érdemben is: H&M, New Yorker, C&A, Charles Vögele, Zara, Bershka, Tally Weijl, Rerto Jeans. Ezek most divatos, "menő" ruházati boltoknak számítanak.)
"mit csináljak, milyen ruhákat vegyek, honnan vásároljak hogy népszerű legyek?"
- Mit csinálj? Legyél önmagad, ne akarj másnak tűnni mint aki vagy mert az lesz az első, hogy észreveszik. Olyan ruhákat vegyél ami megy a stílusodhoz, és amik tetszenek.
,,Milyen iskolatáskát vegyek?"
-Ami tetszik. A fiúk nem a táskád miatt fognak szeretni vagy nem szeretni.
,,Hogyan viselkedjek?"
-Már mondta, de ad önmagad. Miért akarnál más lenni mint aki vagy? Hogy olyan barátokat szerezz, akik azért "szeretnek" aki nem is te vagy? Csak magadat vágod át
Ha alacsonyabb árkategóriára gondoltál, akkor Tally Weijl, New Yorker, Zara, H&M, de ezeket én azért nem mondanám menő boltoknak :D viszont ha olcsón szeretnél ruhát venni, ezekből a boltokból érdemes.
Én a netről rendelek, és ezek a márkák a kedvenceim: Hilfiger, Calvin Klein, Karl Lagerfeld, Mihael Kors, Pepe Jeans, Amnesia, Sugarbird, Versace Jeans, Armani cipőm van egy nagyon szuper, Scotch & Soda.
Amúgy nehogy azt hidd hogy minden nap rendelgetek itt össze-vissza minden ilyesmit, csak havi 1-2 ruhát veszek, néha csinálok nagyobb bevásárlásokat, de az azért ritka :D Szerintem ezek egyébként simán beleférnek, egy CK póló 15000-20000 Ft, azt azért ki lehet bírni, és istenem, valami fantasztikus anyaguk van. Szal ezeket a márkákat ajánlanám, aztán nemtom mennyire sminkelsz, de szerintem az is simán belefér, sőt, a legtöbb gimis sminkel. Ezt most nem fejtem itt ki, mert nagyon hosszú lenne :D ha szeretnéd hogy írjak erre is tanácsokat, akkor küldj egy üzit vagy vagy valami :D Emellett ha szeretnél, akkor járhatsz körmöshöz, befestheted a hajad, ilyenek.
Iskolatáskát szerintem ami tetszik, csak ne legyen túldíszítve, meg csillámporos-holo-virágos-neon táska, hanem valami egyszerű.
Viselkedj úgy, ahogy szoktál. Nagyon gáz, ha megpróbálsz eljátszani valakit, mert úgyis észreveszik.
Egyébként ha fogalmad sincs hogy öltözködj, inspirálódj Pinterestről, vagy kiválaszthatsz egy konkrét stílust, és azt kövesd (pl.: hippi, grunge, sportos, emo), de azért csempéssz bele egy kis egyediséget. (pls ne ilyen "instagirl"-nek öltözz be, szörnyen irritáló tud lenni :D +minden második csaj így próbál öltözni, így tök átlagos lennél, de a népszerűséghez az kell, hogy kitűnj a többiek közül)
Egyébként egy csomó oldal van, ahol ilyen gimis csajoknak adnak öltözködési tippeket, meg hasonlók, nézz meg párat.
Jah, és a legfontosabb: ne erőlködj ennyire, úgysem fogsz mindenkinek megfelelni, add önmagad, de ha tényleg ötleted sincs, milyen ruhákat vegyél (amit megértek, velem is ez volt iskolaváltásnál), akkor már leírtam az ötleteim. Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!