Milyen bakancsot vásároljak, ami megfizethető és jól is néz ki?
Azta! 14 évesen eldöntötted, mi lesz az életformád. Ez igen. Hidd, el, tíz év múlva te is nevetni fogsz ezen.
A kérdésre: a kettő között azért jókora különbség van, kinézetre és benyomásra is. Mindenképp azt vedd meg, amelyik jobban tetszik. Ne törődj mással, ha nem vagy biztos benne, vagy a szíved mélyén érzed, hogy a másik jobban behön, és úgy veszed meg, könnyen lehet, hogy meg fogod bánni, és nem fogod benne jól érezni magad.
Vagy: vedd meg mindkettőt.
68%-os!
Milyen érdekes hogy egy fiúnál rágódsz ezen hogy minek neki acélbetétes, de ennél a kérdésnél ahol egy nő akarja viselni akin aztán bődületesen nevetséges ott nem fűztél kommentet!!!!
Milyen érdekes ...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Menj már innen a te mániákus hímsoviniszta. Nem hibáztathatsz, amiért nem válaszoltam egy kérdésre. Mivan ha nem is láttam, nem tudhatod. Ne itt téríts. Nem mondtam ennek a kissrácnak se, hogy ne hordja. Senkinek nem is fogom mondani, hogy valamit ne hordjon.
Hányan pontoztak le, hogy 20%-on vagy?
#8 hagyd, ő ilyen, hónapok óta ezzel éli ki magát hogy azon sír a nők miért viselhetnek "férfi" euhát (mert uygebár uniszex nem létezik) és minden nő aki nem szoknyában és magassarkóban jár egy buta leszbi rib-nc, őt szegény férfit meg elnyomják mert nem hordhat lány nadrágot, harisnyát és tangát (az mellékes hogy senki nem tiltja de a gonosz társadalom nem engedi)
ne írj vissza neki, ne etesd a trollt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!