Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen bakancsot vásároljak,...

Milyen bakancsot vásároljak, ami megfizethető és jól is néz ki?

Figyelt kérdés
Eljutottam arra a szintre, hogy nincs megállás, nekem ez lesz az életformám, és kezdésnek milyen bakancsot ajánlanátok? 170 cm magas vagyok és nem tudom, hogy 14 soros at vagy 10 sorosat vásároljak. Illetve most töltöm a 14. évemet és anyám nem engedi, hogy kopasz legyek. Neki mit mondjak, hogy megértsen?
2017. aug. 2. 22:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Martens, Redroster, Undercover, Gladiator, Bundeswehr
2017. aug. 3. 21:06
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

Azért linkektem a kérdést mert gondoltam talán nem vetted észre...

Így neki is írhatsz így hát hajrá!

Hááát ami azt illeti nagyon úgy néz ki hogy részrehajló vagy...

Uniszex??? Fura! Ez a 21. Század beteg kitalációja mivel nem véletlen van női és férfi ruházat a két nem anatómiájához igazítva hogy kényelmes legyen.

2017. aug. 4. 07:16
 13/15 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy van külön női és férfi rhuázat de te azért férfiként női nadrágokat hordasz. Nagyon logikus...

Na ilyenkor mi a helyzet a két nem anatómiájával?

Amúgy szerintem a 14 soros néz ki a legjobban de lehet, hogy a 10 soros praktikusabb. Nekem van 20 soris is. A hosszabb szárú bakancsokat szeretem. Ha már rutinos vagy a befűzésében akkor nagyon hamar fel vagy le lehet venni.

2017. aug. 4. 09:22
 14/15 anonim ***** válasza:

Ja és szerintem érdemesebb beruhazni egy jobb bakancsra, hidd el megéri

Én a dr martenst a shelly's-t a HD-t és a red roostert esetleg az Undercovert és a Gladiator phantomot ajánlom.

A Steel-t nagyon nem javaslom mert finoman szólva egy kalap foossssss. Nekem is volt, és a legrosszabb acélbetétes ami csak létezik. Szerintem egy skinheadhez a 14 soros bakancs passzól a legjobban betürt nadrágszárral :)

Az előző voltam :)

2017. aug. 4. 09:46
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Amúgy valaki kérdezte. Acélbetétes azért kell mert nagyon tetszik
2017. aug. 9. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!