Milyen bakancsot vásároljak, ami megfizethető és jól is néz ki?

Azért linkektem a kérdést mert gondoltam talán nem vetted észre...
Így neki is írhatsz így hát hajrá!
Hááát ami azt illeti nagyon úgy néz ki hogy részrehajló vagy...
Uniszex??? Fura! Ez a 21. Század beteg kitalációja mivel nem véletlen van női és férfi ruházat a két nem anatómiájához igazítva hogy kényelmes legyen.

Lehet, hogy van külön női és férfi rhuázat de te azért férfiként női nadrágokat hordasz. Nagyon logikus...
Na ilyenkor mi a helyzet a két nem anatómiájával?
Amúgy szerintem a 14 soros néz ki a legjobban de lehet, hogy a 10 soros praktikusabb. Nekem van 20 soris is. A hosszabb szárú bakancsokat szeretem. Ha már rutinos vagy a befűzésében akkor nagyon hamar fel vagy le lehet venni.

Ja és szerintem érdemesebb beruhazni egy jobb bakancsra, hidd el megéri
Én a dr martenst a shelly's-t a HD-t és a red roostert esetleg az Undercovert és a Gladiator phantomot ajánlom.
A Steel-t nagyon nem javaslom mert finoman szólva egy kalap foossssss. Nekem is volt, és a legrosszabb acélbetétes ami csak létezik. Szerintem egy skinheadhez a 14 soros bakancs passzól a legjobban betürt nadrágszárral :)
Az előző voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!