Mekkora a flip-flop papucs népszerűsége a teenager fiúk körében?
Figyelt kérdés
Idén nyáron alig láttam strandpapucsos teenager fiúkat, szinte majdhogynem én voltam egyedül strandpapucsban strandra menet.
Máshol is ennyire ritka ez?
2019. dec. 12. 19:43
2/8 anonim válasza:
A TINÉDZSER fiúk 32.58%-a jár trandpapuscban, a többi stilustalan temetőbogár
3/8 anonim válasza:
Amíg 0-nál több van belőlük, addig túl sok.
4/8 anonim válasza:
Teenager? Why don't you write your whole question in English? Please decide: use either Hungarian or English but don't mix the two languages!
How popular are the flop-flop slippers among the tizenéves boys? - It would be ridiculous, wouldn't it? So, try not to be ridiculous.
6/8 anonim válasza:
Én sok srácon láttam, magam is viselem, nyilván a megfelelő helyen és kellő lábápoltsággal. f.
7/8 anonim válasza:
Az igazi férfiak még nyáron is zoknival sportcipőt hordanak.
Akinek viszont nincs arra szüksége hogy a férfiasságát bizonygassa az felveszi a flip-floppot is.
F
8/8 anonim válasza:
Én is hordom, mert nem rohad bele a lábam a cipőben. Szandál nem tetszik nekem, az csak zoknival menő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!