Milyen a ruhatárad?
Kizárólag fekete színt viselek, kevés fehér kiegészítéssel (például cipő talprésze fehér, vagy a pólón levő szegés).
Nadrág általában fekete skinny farmer vagy ejtett ülepű melegítő. De sokszor megy a leggings + rövidnadrág kombó:
Tervezek vásárolni elegáns, bokát szabadon hagyó nadrágokat is:
Kiegészítőim nincsenek. Fekete körsál hidegebb időkre.
A felsők egyszerű basic kapucnis pulóverek, v-nyakú pólók. Háromnegyedes ujjú pólók. De van pár különleges szabású cucc is. Például kimono szerű felső. Longline pólók.
A cipőim fűző nélküli sneakerek.
Én szeretem a pasztell és földszíneket, rikító vagy nagyon élénk dolgokat szinte soha nem hordok. Kedvenceim a szürke, bézs, fekete-fehér, bordó, barna, olajzöld, stb., ha felsőről van szó. A testhezálló bodykat, illetve a csipkerészletes felsőket nagyon imádom, azok a gyengéim. :D
Nadrágokból a skinny farmer és a paper bag nadrágok a kedvenceim, utóbbiból van elegáns is. De mostanában szoknyát is gyakran szoktam, abból is van farmer, bőr, A-vonalú, stb.
Kiegészítők: szemüveges vagyok, szóval azt gyakran hordom, mert olyan keretet választottam, ami most évekig tetszeni fog szerintem. Illetve nyakláncot és órát szoktam, amikor épp olyan kedvem van - azokból vagy arany vagy rosegold, az ezüstöt nem szeretem.
Cipőkből pedig van mindenféle az összes évszakra: sneakerek, nemrég egy mokaszinre is beruháztam, bokacsizmák, bakancs, nyári szandál, ilyenek. Ha nem nyár van, akkor lábbelikből is főleg fekete-barna színeket szeretem.
20L
Inkább elegáns ruhaemuim vannak, elegánsak és divatosak. Ck, Boss, Armani...
Nem mondom azt hogy egyből meg veszem ami bejön a divatba, de azért haladok vele.
Szeretem a jó dolgokat de nem csak a markasakat.
Legyen az cipő, ruha v kiegészítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!