Mely darabok kihagyhatatlanok a 18-20 évesek ruhatárából?
Lány.
A lényeg, hogy kicsit felnőttesebb ruhákat szeretnék, nemsokára töltöm a tizennyolcat, eddig szinte mindig farmer-pólós voltam, de már szeretnék nőiesebben öltözködni.
Csatlakozom a felettem szólókhoz. Én is mostanában lettem szoknyás, szóval beszereztem 2 bőr-, 1 farmer-, és 1 pörgős szoknyát is, főleg fekete neccharisnyával hordom őket.
Nadrágokból a farmer mellé szerintem nagyon csinosak a paper bag gatyák, a H&M-ben van 1000 féle, nekem hosszúból és rövidből is van jópár, különböző színben/mintában.
Felsőkből szerintem amik kicsit nőiesebbek, azok az ejtett vállú, mély hátkivágású, akár csipkés szegélyű darabok, én nagyon szeretem őket. Akár body formájában is, főleg, ha testhezálló. :)
Lábbelik: nekem van egy picit magasabb sarkú és egy lapos bokacsizmám is az átmeneti időszakra, nyárra pedig egy espadrilles szandálom és sima ujjközis szandijaim. A térdcsizmák is nagyon mennek mostanság télen, akár szoknyával vagy skinny farmerrel.
Remélem, tudtam segíteni. :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!