Ha választhatnál egy sorozat vagy filmszereplőt, akinek megkapnád a ruhatárát, ki lenne az?
Figyelt kérdés
Természetesen nem úgy értem, hogy aztán azt eladnád, hanem kizárólag saját célú hordásra. Az érdekelne, hogy kinek tetszik legjobban a stílusa.2020. okt. 1. 14:08
1/22 anonim válasza:
Hmm...Nem tudom hogy anime sorozatot lehet e mondani, de ha igen akkor nekem Amane Misa (misa misa) A Death Noteból :D
4/22 anonim válasza:
Hope Van Dyne
(Leginkább az a szett tetszik amiben Hangya és a Darázsban van)
5/22 anonim válasza:
Gossip Girl - Blair Waldorf, Serena VDW
Pretty Littler Liars - Hanna Marin
Riverdale - Veronica, Cheryl
Dynasty - Crystal, Fallon
6/22 anonim válasza:
Samantha Jones. Az élete sem rossz 🤭
7/22 A kérdező kommentje:
5-ös, ezek jók, de ha szigorúan egy szereplőt választhatnál, ki lenne az? Kinek a ruháit hordanád a legszívesebben?
2020. okt. 1. 17:11
8/22 anonim válasza:
Kell Ducane-csi
(de innen még Natalia, és Alex)
10/22 anonim válasza:
Tony Stark, valamint Drake a Drake & Josh c. sorozatból.
Mindkettejüknek imádom azt a laza, fiatalos, vagány öltözködési stílusát. Biztos tudnék még mondani, de elsőre most ezek jutottak eszembe.
26/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!