Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Fluffy Slippers Budapestről...

Fluffy Slippers Budapestről vélemények?

Figyelt kérdés

Onnan szeretnék rendelni egy cipőt, most először, és lenne pár kérdésem azokhoz akik már rendeltek onnan.

A cipők jók szoktak lenni, olyanok mint a képen? A méretek jók szoktak lenni? Ha mégsem jó a cipő, a visszaküldés ingyenes, vagy kell postaköltséget fizetni?

Jöhet bármilyen tapasztalat, vélemény a boltról :)

2020. okt. 4. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Többször is rendeltem már tőlük, szandált is illetve bakancsot is. Nekem eddig nem volt problémám, így a visszaküldésről nem tudok nyilatkozni. Ár-érték arányban jók a cipők, azért ne várj ennyi pénzért semmi nagy márkát, viszont elég jól bírják. Kinézetre is úgy néznek ki mint a képeken.
2020. okt. 4. 18:52
 2/3 anonim válasza:
100%

Nagyon nagy csalódás! Teljesen más színű a valóságban amit én rendeltem. Hófehér/fehér cipőt rendeltem, erre kapok egy vajszínű borzadványt.

Nem éri meg, de nagyon nem! Szörnyű! Inkább visszaküldöm egy kevés pénzért, mint, hogy benne ragadjon az a 10000 forintom.

Senkinek nem ajánlom, soha ne rendeljetek onnan! Egy szélhámos banda!

2021. jan. 12. 10:18
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
ugyan azokat a cipőket árulják, amiket az ázsia centerben és vidéki kínaikban is megtalálsz felárazva...
2021. márc. 22. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!