Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményed Budapestről?...

Mi a véleményed Budapestről? (Olyan válaszoljon, aki ott él! )

Figyelt kérdés
2011. jan. 28. 12:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Én egy éve lakom itt, nekem teszik az állandó mozgás, de még mindig úgy érzem, hogy baromi sokan vannak.

Amúgy milyen szempont szerint érdekel? Dolgozni jönnél, vagy tanulni? (feltételezem, hogy azért kérded, mert nem itt laksz)

2011. jan. 28. 14:32
 2/3 A kérdező kommentje:
3 éve hagytam ott Budapestet. Visszamentem karécsonyra látogatóba, és az én észrevételem az, hogy negatív irányba változott. Kiváncsi vagyok, hogy aki ott él a mindennapokban, milyennek látja?
2011. jan. 28. 15:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagykarácsonyi vagy, vagy Karécsonyi? az utóbbi községnevet nem hallottam.

egyébként nem vagyok budapesti, de hetente min kétszer bemegyek a fővárosba. szeretem a nyüzsgést, a Folyót. Hogy mindent el tudok ott intézni. vidéken sok városból egy másikba kell menni, hogy valami fontosabb hivatalos dolgot elintézz.

2011. jan. 29. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!