Mi a véleményed arról, hogy a Wizzair ősztől Dubai-ba is repül Budapestről?
Most néztem csak utána, hogy milyen jól megoldották, hogy ha valaki nem Emirates-el utazik, akkor annak jóval drágább a vizum (és azt is csak 4 5 csillagos szálloda szponzorálhatja/vagy kinti ismerős)
Eléggé jónak tűnik ez a kb 70.000 ft os jegy, de lehet a végén ugyanannyira jönne ki, mintha rendes társasággal repülne az ember. Persze ez direkt járat.
És igen, pl. Indiába Dubaiból 400US-ba került a jegy oda-vissza.
Persze ez hirtelen ötlet volt, lehet hogy olcsóbban is ki lehet fogni.
Repültem Wizzel, és nem tudnának annyit fizetni, hogy abban a szűk tyúkketrecben velük repüljek Dubaiba.
A Wizz nem erre való.
Utolsó: ezek szerint nem ismered a wizzairt. Lehet, hogy minden gép A320 de mégis a régebbi gépeken sokkal kényelmesebb ülni mint az újabbakon. Én is tapasztaltam és mindenkitől ezt hallottam aki szintén többször, különböző wizz gépeken repült.
Amúgy Alitalianál se volt több hely mint wizzairnél amikor próbáltam egy római útnál. Csak adtak egy pohár üdítőt meg pár szem kekszet. Szóval a szűk hely nem fapados probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!