Értelmes választ itt egyedül TE vagy képtelen adni, mivel másokat leokádni jársz ide és még számon mersz kérni vadidegen embereket, hogy mi az, hogy ide meg oda nem válaszoltak. Ki a rosseb vagy te, hogy úgy érzed, közöd van ehhez?
Ja meg még egyszer mondom, másoknak élete is van meg dolgoznak/tanulnak is valahol. Nem érnek rá arra, mint te, hogy minden nekik nem tetsző kérdés alá odaokádják a szennyet magukból.
33.
És te ki a rosseb vagy a haverjaiddal együtt hogy az ilyen kérdéseknél a bhuzizásotokkal elő álljatok??
32.
Nem persze hogy nem érdekel mivel ti csak a férfiakat sértegetitek, külön figyelitek az ilyen jellegű kérdéseket, csak azt nem veszitek észre, hogy senki nem kíváncsi a visszamaradott fejlődésnek köszönhető önismétlésetekre.
Már évek óta hordok, munkában nadrág alatt, itthon pólóval.
Inkább a 60 den vagy a fölöttieket szeretem.
Nagyon kellemes érzés viselni, soha nem szokok le róla mások kedvéért!!
23f
“Nem persze hogy nem érdekel mivel ti csak a férfiakat sértegetitek, külön figyelitek az ilyen jellegű kérdéseket, csak azt nem veszitek észre, hogy senki nem kíváncsi a visszamaradott fejlődésnek köszönhető önismétlésetekre.“
Ja és ne magadból indulj ki, te világ lúzere. Ha nem tűnt volna fel, egyedül TE vagy ott MINDEN kérdésnél (akár még több fiókról is, a stílusod elárul sajnos), a többi válaszoló változik. Vagy most (magadból kiindulva) mindjárt idebüfögöd, hogy BIZTOS mindenki többször regisztrál csakis azért, hogy homározhasson? Persze. Ilyen beteges mániád egyedül neked van sajnos.
Egyébként még egyszer leírom, hátha bejut a sötétségbe: NEM ÉRDEKEL, milyen pasi hord női harisnyát meg nő férfi farmert, mert nincs közöm mások ruházkodásához. Ahogy neked sem, ellenben az undorító, normális válaszokba belekötő hangnemű kommentjeidet senki sem köteles szó nélkül eltűrni.
38.
Magatokról beszél? Kisfiam!
Én annyiszor vagyok ilyen helyen ahányszor ti!
Figyelj csak:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Itt ugye kultúráltan lett az első pár komment megfogalmazva.
És darabszámilag mennyi is?
Csak! Én vagyok itt az ilyen kérdéseknél, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!