Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfi létemre férfi nylon...

Férfi létemre férfi nylon harisnya?

Figyelt kérdés
Hordhatok ferdi nylonharisnyat lanyok mennyire talalja gaznak egyik haverom hord telen ilyet mondta h sokkal kenyelmesebb es nem fuj at a farmer alatt a szel annyira termeszetesen csak telen es csak nadrag ala nem ez a fetisem semmi ilyesmi mutatott is par nylon harisnyat fiuk ti felvennetek? Lanyok velemeny?

2018. júl. 27. 18:36
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
65%

ha erre kell, praktikusabb egy leggings szerű vékony nadrág a farmer alá

az vastagabb, árulnak belőle férfit is, szóval jobban megfelel a célnak és valószínűleg kényelmesebb is

(olyan, mint egy vékony biciklis hosszúnadrág, ha így jobban érthető)

2018. júl. 27. 18:48
 2/25 anonim ***** válasza:
26%

Arra van a jageralso.

Nem tetszene ha a férjem harisnyanadragokat nézegetne saját célra.

2018. júl. 27. 19:26
 3/25 A kérdező kommentje:
Jageralsom van sok nagyon legginsem pedig volt de a szukebb farmerek alatt egyik se kenyelmes
2018. júl. 27. 20:05
 4/25 anonim ***** válasza:
65%
Nadrág alatt úgysem látja senki. Egy próbát megér szerintem.
2018. júl. 27. 20:09
 5/25 anonim ***** válasza:
Aztán beltéren meg megsülsz.
2018. júl. 27. 21:02
 6/25 anonim ***** válasza:
97%
Ilyenkor már a téli hidegre készülsz vagy mi? Ha meg most akarsz harisnyát nadrág alatt hordani, akkor abba nagyon be fogsz sülni.
2018. júl. 27. 21:25
 7/25 anonim ***** válasza:
60%
na már megint a fétises
2018. júl. 27. 22:41
 8/25 anonim ***** válasza:
31%
Azt hordasz, amit akarsz, ha téged a nylon harisnya véd meg a hidegtől, akkor vedd fel, csak ne lássa senki, mert körbe röhögnek.
2018. júl. 28. 04:56
 9/25 anonim ***** válasza:
18%
Kinevetteted magad!
2018. júl. 28. 05:48
 10/25 anonim ***** válasza:

Én férfi létemre csap pamutharisnyát szoktam felvenni, ha hideg van a nadrág alá.Meg a halásznadrag alá, ha bicajjal megyek, tavasszal, meg ősszel, és persze télen.

De nejlonharisnya?Hát, ha lehetek őszinte, inkább NEM!

Eleve nőies még a kinézete is, a nőknek sokkal jobban áll! Amúgy is divattá vált a short fekete nejlonharisnyával a lányoknál, és némelyik nagyon csini benne.Bár az, hogy melegük van e benne, hogy bírják, az az ő dolguk.De oka van szerintem, ha ilyen melegben is harisnyanadrágot kell felvenniük.

Bár hordhatnám én is,de nem tehetem! Írígylem kicsit őket, metmrt jól mutat rajtuk a harisnya, pláne a fekete.

Na ez az én véleményem!

2018. júl. 28. 06:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!