Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Férfi létemre férfi nylon...

Férfi létemre férfi nylon harisnya?

Figyelt kérdés
Hordhatok ferdi nylonharisnyat lanyok mennyire talalja gaznak egyik haverom hord telen ilyet mondta h sokkal kenyelmesebb es nem fuj at a farmer alatt a szel annyira termeszetesen csak telen es csak nadrag ala nem ez a fetisem semmi ilyesmi mutatott is par nylon harisnyat fiuk ti felvennetek? Lanyok velemeny?

2018. júl. 27. 18:36
1 2 3
 11/25 realos ***** válasza:
Én még nem láttam bolba ff nylon harisnyát.. kiváncsi lennék milyen. Meg miért férfi.mi a külömbség? Azt is lehet rövidnadrággal hordani mont a lányoknak??
2018. júl. 28. 08:34
 12/25 anonim ***** válasza:

Én se láttam még férfi nylonharisnyát, pedig gyakran veszek magamnak, a női is megfelelő, sok féle van, lehet válogatni akinek bejön.

Reálos, ha akarod vedd fel rövidnadrággal, nem nagy vmi.

2018. júl. 28. 09:14
 13/25 realos ***** válasza:
Érdekes kombinácio lenne.. cdak azérd gondoltam .mert ffiharisnya akkor azért hordják igy. Vagy mivel viselik a pasik??
2018. júl. 28. 09:40
 14/25 anonim ***** válasza:
0%

Soha életemben nem láttam még egyetlen férfi kollégámon se nejlonharisnyát.Se testszínűt, se feketét, se mintásat.Ellenben jégeralsót, cicanadrágot, pamutharisnyanadrágot viszont azt igen.Én csakis az utóbbit hordom, más nem jön be.És nem tervezek venni magamnak nejlonharisnyát.1.Eszemben sincs leégetni magam a kollégáim előtt, jól kiröhögnének, és mondanák azt: Bocsi haver, de a női öltözö a másik oldalon van! 2.A feleségem se nézne rám jó szemmel, jogosan mondaná: Te beteg vagy!És 3.Nekem azt ne próbálja senki se beadni, hogy télen a - 10 fokban egy nejlonharisnya elég a farmer alá.Az asszony is pamutharit vesz fel a nadrágja alá, mert a nejlon semmit se melegít!

Erről ennyit!

2018. júl. 28. 11:21
 15/25 anonim ***** válasza:

14, nem biztos, hogy nem láttál, csak nem vetted észre. Én láttam már minden féle emberen, pasikon, átlagos embereken, én is hordom, átlagos vagyok én is.

Itt van 2 kép, nézd meg, nem áll nekik rosszul.

[link]

[link]

[link]

2018. júl. 28. 13:36
 16/25 anonim ***** válasza:
Hát ezeketba harisnyákat fel nem venném! Eléggé meleg benyomást kelt!Ott van nekem hideg időkben a pamutharisnya.Attól jobb nem kell nekem!
2018. júl. 28. 15:06
 17/25 realos ***** válasza:
Az a térdnadrágos kép nrm roddz nem is látszik a harisnya.. lehet sötétben miprobálnám amikor nrm látják.. kiváncsi vagyok milyen érz3s a csajoknak. Ennyii
2018. júl. 28. 15:16
 18/25 anonim ***** válasza:
Teljesen nevetséges ez a melegezés, sok ember, főleg fiatalok bármikor lemelegezik a másikat ha úgy van kedvük. Akkor a fülbevalós pasikat is le lehetne melegezni, vagy akinek csöcse van.Egyes beteg embereknek a bokazokni is meleges vagy a vékony zokni, vagy a slip-on cipő.
2018. júl. 28. 16:41
 19/25 anonim ***** válasza:
Ez a férfiaknál a harisnya- rövidgatya kombináció(ami tényleg elég érdekes lenne),soha, de soha nem lesz divat.Ebben biztos vagyok!
2018. júl. 29. 09:11
 20/25 anonim ***** válasza:

19- es!

Mi közöd hozzá, ki mit hord?Ki a f....m vagy te?Igen, én vagyok a 61- es, és téged kéne a Dunába lőni, nem engem!Képzeld el, hogy házas ember létemre semmi kivetnivalót nem találok a pamutharisnyában, de a nejlon?Na ne röhögtess!Felőlem gyárthatják a pápának 9is, de én fel nem veszem, az biztos.Hordjad csak te szépen a kis bankrablós nejlon harisnyáidat, én nem fogom magamat leégetni!

2018. júl. 29. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!