21/65 anonim válasza:
Nem akarok privátban beszélgetni, ezért itt válaszolok. Hogyan csináld? Nem értem a kérdést. :) Vedd fel, ennyi. Azt kell eldönteni, hogy neked ciki-e. Ha nem ciki, akkor simán vedd fel. Ha NEKED IS CIKI, akkor meg minek akarod felvenni?
23/65 anonim válasza:
Ez mindig előjön így ősszel. Van aki hordja, van aki nem. A válaszok is megosztóak. Én azt mondom akinek bevált, hordja nyugodtan! (Itt biztos nem fog megnyugtatást biztatást kapni.)
26/65 anonim válasza:
.13.
Te kis getcziputtony te csak a fiúkat cikized, igaz?
A férfiruhás lányoknál lapítasz mint szhar a fűben.
3.
Látod hány fetisiszta van? Pffff..
Vagy mind én lennék?
Kedves vádligatyás igazi férfiak.
15.
A férfi ruhát viselő nők meg nem nők??
21.
Ha vannak tökéletes aláöltözők akkor a nők miért viselik nadrág alatt zárt cipővel ahol nem is látszik?
Mikor a funkciója TŐK MÁS...
28/65 anonim válasza:
Itt vertétek már a nyálatokat?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes_..
Vádligatyások? Vagy csak a harisnyás kérdésekre veritek?
29/65 anonim válasza:
Mivel értelmes válaszra képtelenek vagytok így nem nehéz kitalálni az értelmi szintet amivel megáldott a sors...
30/65 anonim válasza:
búzamező, ringatja a szél... :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!