Farmersort vastag nylon harisnyanadrággal?
Fekete, szürke, esetleg más szín? Fenyes harisnya?
17/l
Na ez az a szerelés aminek aztán semmi értelme!
Shortot nyáron hordunk meleg miatt, de most tél van tehát a harisnyának ban értelme csak jön a kérdés hogy ha van harisnya akkor nyilván fázol, de akkor miért veszel rövidnacit??
Semmi gond nincs ezzel. Nyugodtan vedd fel.
Fújolók: akkor ez is közönséges, ti nagyonokosok? Ez is szoknya, vagy ezzel már semmi god? [link]
6!
Jól írtad ez is szoknya!
Na ezzel noncs gond mert elegáns, de sorttal amit nyáron viselünk melegben az télrn kissé vicces.
Szerintem nem gáz! Én fekete harisnyával venném fel, mindenképp mattal. Nekem van amúgy téli vastag rövidnadrágom is, az kicsit elegánsabb, de műbőr sortom is. Harisnyával, hosszú csizmával teljesen jó. Semmivel nem masabb mint szoknyát hordani, ennyi erővel akkor ne hordjon télen szoknyát az ember, mert az rövid és nyári viselet? Nyilvan ne vékony anyagú meg segget kilógatós forrónadrágot vegyél fel így, de egy vastagabb farmersorttal semmi gond nincsen.
Amúgy meg azt vegyél fel, ami neked jól esik.
Egy farmersort teljesen más hatást kelt mint egy műbor sort vagy egy akármilyen!
6-os te meg egy igazi barom vagy. Amit linkeltél köze nincs a kérdéshez.
Nekem sosem tetszett farmershort bármilyen harisnyával, meg a farmerszoknya leggingsel sem, utóbbi olyan nyomi általános iskolás korú ember beütést kelt a szememben :D
De milyen az a vastag nylon harisnya? :O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!