Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Farmersort vastag nylon...

Farmersort vastag nylon harisnyanadrággal?

Figyelt kérdés

Fekete, szürke, esetleg más szín? Fenyes harisnya?

17/l

2019. jan. 24. 05:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Farmersort télen LOL

Nyáron meg bundabugyi ?

2019. jan. 24. 20:32
 12/14 anonim válasza:
Szerintem vedd fel nyugodtan, ha neked tetszik! Jó szetteket lehet így összeállítani, ha már unod a farmert.
2019. jan. 24. 21:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon gáz rövidnadrágot akár short akár hosszabb szárú térdnadrághoz hülyén néz ki a harisnya, meg értelmetlen. Tudom hogy valamiféle divatja is volt ennek, de lány létemre nem igazán értem ezt a logikát. A rövidnadrágot nyáron hordjuk amikor meleg van, én is akkor szoktam rövidnadrágot venni ha sokat sétálok a szabadban vagy ha túrázni megyek éppen, meg sportolásra. Ha csak simán felöltözök mert megyek valahova nyáron akkor inkább szoknyát vagy egyrészes ruhát húzok. Harisnyát akkor húzok ha hidegebb idők vannak és szoknyával kombinálom csak, semmi mással. Erős mínuszokba pedig hosszú nadrág alá veszek harisnyát plusz rétegként. De azt hogy rövidnadrág alá vegyek annak tényleg nem látom értelmét. Persze az más ha csoportos tánc van például és ez lenne az egyenruha, vagy ha éppen mintás harisnyát vesz fel valaki rövidnadrághoz ami szerintem szintén nem néz ki jól, de az még úgy ahogy belefér.
2019. jan. 26. 14:45
 14/14 anonim ***** válasza:

Csoportos táncnál sincs értelme mert eleve meleged lesz a mozgástól!

A talajtornászok sem vesznek mert mozognak.

Amúgy teljesen igazad van és csoda hogy nőként ezt így látod.

2019. jan. 26. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!