Nők! Nektek bejön, ha egy férfi karórát hord? Igaz, hogy valóban öltöztet?
Szinte már gyűjtőnek nevezném magam. Jó néhány karórám van.
(190 db). A stílusuk ugyan az, csak színben/formában, tudásban térnek el. Szóval megláttam egy post-ot, ami miatt felmerült a fentebb említett kérdés bennem.
Én csak szimplán az órákra értettem. Hogy mennyire imponál egy nőnek, ha a férfi az öltözékéhez igazítotz órát visel. Ne feltétlenül drága órákra gondoljunk. Van rengeteg Breitlingem, Franck muller-em,stb de ezeket alig hordom, jóval olcsóbbakat használok a hétköznapokra mert szimplán szeretem ha van rajtam óra.
Csak érdekelne, hogy a nők többséve leszarja vagy tetszik neki ez a plusz ekszer a ferfiakon. ( Van 20 000 forintos karórám is) es hordom. Számomra nem a villogás a cél.
Én szeretem, ha egy férfi órát visel. Szerintem szexi.
Nem értek annyira a márkákhoz, nem is lényeges, hogy drága legyen az óra, csak jól passzoljon az illető stílusához. (+ ne hamis rolex villogjon a csuklóján, mert az kiábrádnító és ne akarja mindenáron az órájára felhívni a figyelmet. De ez igaz minden más kiegészítőre is: ahol villogni kell a cipővel, órával, telefonnal, ott agyban vannak gondok.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!