Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nők! Nektek bejön, ha egy...

Nők! Nektek bejön, ha egy férfi karórát hord? Igaz, hogy valóban öltöztet?

Figyelt kérdés

Szinte már gyűjtőnek nevezném magam. Jó néhány karórám van.

(190 db). A stílusuk ugyan az, csak színben/formában, tudásban térnek el. Szóval megláttam egy post-ot, ami miatt felmerült a fentebb említett kérdés bennem.

2020. szept. 5. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. észre sem veszem, lényegtelen számomra. Kivéve ha valami ízléstelen.
2020. szept. 6. 10:21
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én azt sem szoktam észrevenni, hogy van-e a férfin óra vagy nincs, nemhogy még azt is tudjam, hogy milyen márkájú. XD Szóval engem teljesen hidegen hagy.
2020. szept. 6. 10:46
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt észre szoktam venni ha szép óra van egy pasin. Ha jól van megválasztva, sokat tud dobni a megjelenésen. Ellenben a márkák és árak tekintetében kicsit sem vagyok tájékozott úgyhogy azt nem fogom tudni se megmondani, se értékelni hogy ez most egy 15 ezer forintos óra vagy másfél milliós. Ha szerintem szép akkor tetszik, ha rusnya akkor nem.
2020. szept. 6. 14:21
 14/16 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint eléggé megoszlanak a vélemények.. érdekes, azt hittem a nők többségének bejön.
2020. szept. 6. 20:13
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen, de nem a divatbóvilk.
2020. szept. 8. 06:13
 16/16 anonim válasza:

Nézz meg pár elegáns öltözetű zakóban mászkáló üzletembert stb mindegyiken ott az óra.

Nem maga az ora kinézetét nézik hanem, akin óra van arról lehet előre sejteni ezt azt. Pl van egy napirendje, fontos ember , időre bevannak osztva a dolgai stb általában komolyabb emberek hordják ha analóg óra stb.

Hidd el akit komolyabban érdekelsz az kiszúrja. Nem kell márkás legyen csak passzoljon stílusban hozzád. Egy nyaklánc hozzá stb. Negatívum biztos nem lesz, vagy semleges vagy pozitiv reakcio lesz. Valamelyik nő nagyon ad a részletekre és értékelni fogja. Hord csak.

máj. 24. 19:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!