Ja hogy te írtad a kitörölt kommentet...
Nos akkor neked itt ne álljon feljebb semmi, mivel TE voltál az, aki elkezdte a pocskondiázást azzal, hogy lehülyézett másokat (akik hordják ezt), aztán pedig minősíthetetlen stílusban idehánytad, hogy “neked itt ne magyarázzon semmilyen hülye, aki ezt veszi fel”.
Na most majd biztos kapom a savat... De szandált egy normális férfi nem hord. Se zoknival, se nélküle. Sehogy. Miért? Mert gáz :D. Nem lézetik a világon olyan szett meg olyan férfi, akinek jól ál legy szandál.
Praktikus? Ja, biztos. Szellőzik. Ezen kívül semmi. Tudom, lesz aki ezt nem fogja belátni. Meg a "nekem tetszik". Meg a "had hordjak azt, amit én akarok, nekem te ne mond meg..." Tudom tudom. Ezek ugyan azok az emberek, akik póló nélkül rohangálnak, övtáskát hordanak, rövidujjú inget, maszkos napszemüveget, 20 éves koszos bézbólsapkát, meg melegítő nadrágokat utcára.
Be kell látni, van egy csoport, akit marhára nem érdekel a saját megjelenése. Nem akarnak jól, menőn, férfiasan kinézni. Ilyen egyszerű. Ők felvesznek mindent mindennel, ami épp jólesik, meg ami "praktikus".
Ennyi. Végén az összkép pedig 0.
Lehet itt magyarázni amúgy hogy láb izzadás meg satöbbi. Érdekes, szerintem 10 éves korom óta nem hordok szandált, mégsem rohadt le a lábam. Nem büdös a zárt cipőben. Ja és vannak elég menő, jól szellőző cipők is.
Egyszó mint száz. Olyan szemmel akit érdekel a stílus / divat, a szandál egy röhelyes darab.
Tudom, erre 0-t fogok kapni azoktól, akik hordják, és nem fogják érteni hogy miért gáz. Gondolom ugyan úgy értetlenül álltok a tövidujjú ing elé is.
Vannak a férfi/férfias öltözködésnek és jó megjelenésnek bizonyos ""szabályai"". Amiket nyilván nem kötelező betartani, senki nem üt agyon ha szandált veszel fel zoknival. De tanácsos megfogadni őket, mert mindegyik nagy igazság.
És aki iylen büszkén hordja. Értem, hogy funkciója van. Merthogy nem izzad a lábad... De:
1: Senkit nem érdekel az emberek ronda lábfeje.
2: Titeket komolyan ennyire nem zavar, hogy mennyire ronda egy lábbeli? Annyira nem férfias. Annyira nem stílusos. Annyira béna, hogy az már fáj.
Hosszúnadrághoz meg aztán... Maga a vonatbaleset.
Komolyan, 10 éves koromban hordtam utoljára szandált :D. Férfi társaimnak mondom. Nőjetek fel könyörgöm. Nem az anyukátok öltöztet már. Szandált dobjuk ki a francba. David Beckhamen, James Bond bármelyikén, George Clooney-n, Ryan Goslingon, meg a többi ilyen marha menő macsó férfin hányszor láttatok szandált? Nem véletlen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!