Szerintetek mennyiért lehet eladni használtan egy Nike Air Force 1 '07 Triple White típusú cipőt?
Figyelt kérdés
Ugye újkori ára 119.99 EUR, ami körülbelül 50.000 HUF.jan. 23. 15:09
2/8 anonim 

válasza:

Miért venném meg, mikor tucattermék, ráadásul uncsi?
3/8 anonim 

válasza:

Használt cipőt én nem szívesen vennék. Nekem fura. Olyan mintha más használt alsóneműjét venném meg és hordanám. 30 vagy 50 k... én arra már azt mondom, hogy majdnem mindegy, akkor már inkább venném boltból az újat. Nagyon nyomott árnak kell lennie ahhoz hogy elgondolkozzak rajta. És természetesen az állapot sem számít. Nagyon újszerűnek kellene lennie. Kopott, szétrúgott állapotban szóba se jöhet!
4/8 anonim 

válasza:

#3 Egyetértek! Én is mindig új cipőt veszek.
5/8 anonim 

válasza:

Az sok mindentől függ, de leginkább az állapotától. Hogy ki mit ad el, egyéni megfontolástól függ. Sajnos sokan nem reálisak. Vaktában nehéz megmondani, 20-25k.
7/8 A kérdező kommentje:
Megveszik használtan is, mert nincs mindenkinek 49.999 HUF-ja új cipőre. Főleg ilyen kisgyerekek veszik ezeket...
jan. 24. 19:21
8/8 anonim 

válasza:

Facebookon van több cipős csoport, ott van bőven eladó cipő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!