Nike Air force mennyire megbízható cipő?
Figyelt kérdés
dec. 12. 14:51
1/8 anonim válasza:
Fiam többediket hordja. Megmondom őszintén, már kettőt vitt vissza blokkal az üzletbe, mert pár hónap után kilyukadt vagy elvált a talpa. Gond nélkül kicserélték újra.
2/8 anonim válasza:
Én lerobbantam egyel az út szélén. Egy haverom elmondott a sajátjának egy titkot, továbbadta. Teljesen megbízhatatlan.
3/8 anonim válasza:
Van 3 is,egyik 8 éve bírja mintha új lenne. A minőség az minőség!
4/8 anonim válasza:
Elég hulladék minőség, de ha nem akarsz kilógni a sorból akkor muszáj lesz venned egy fehér air force 1-t szigorúan balázakicksnél tripla áron meg mellé a kötelező mobilfox tokot meg ecsethajat se felejtsd el.
5/8 anonim válasza:
Nekem sincs jó tapasztalatom, középszerű vagy még az se
6/8 anonim válasza:
Elég hitvány minőség az Air Maxokhoz képest. Nem sokat bírnak.
7/8 anonim válasza:
Érdekes válaszokat lehet itt olvasni, az AirForce termékcsalád pont hogy az egyik legstrapabíróbb cipőket kínálja.
Aktív igénybevétellel, állandó használat mellett, nagyon gyakran mosva nálam kiemelkedően tartósnak bizonyult. Nagyon sok Nike cipőben csalódtam már tartósság terén, kiváltképpen a Jordan-ekben, az AirMax újabb szériáiban, és az alsóbb árkategóriás termékekben, az AirForce-ok viszont kiemelkedően sokáig bírták, és valóban jó minőséget képviseltek.
8/8 anonim válasza:
7. Hát szerintem meg bóvli. Hetek alatt szétreped. A 3 éves Air Max tailwindem viszont továbbra is bírja. Volt pedig már sárban, latyakban és majdnem minden nap hordom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!