Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem szeretnek sokan...

Miért nem szeretnek sokan nyakkendőt hordani?

Figyelt kérdés
jan. 23. 11:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mert melegít a nyaknál, szorít, és mert nehéz szépekt kötni
jan. 23. 11:30
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Én szeretek. Sokan azért nem, mert nem szokták meg gyerekkortól, meg mert nem jó méretű az ing, és e miatt vagy hülyén áll, vagy szorít nekik.
jan. 23. 12:19
 3/6 anonim ***** válasza:
Eleg hulyen nezne ki polohoz.
jan. 23. 12:53
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert kényelmetlen, diszkomfortos számomra. Arról nem is beszélve, hogy elegáns ingeket sem viselek. Van saját stílusom, szeretem kifejezni a hangulatom a ruhákkal, szeretem megélni önmagam vagy az aktuális eseményt az öltözködésben. Szóval semmi keresnivalója rajtam a nyakkendőnek.
jan. 26. 04:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért mert az emberek nagyon nagy részének távol áll a hétköznapi viseletétől. Azok hordanak nyakkendőt hétköznap, akik:

- munkája megköveteli az öltönyt / smart casual öltözéket

- elmúltak 20 évesek

- van egy olyan életstílusuk, öltözködési stílusuk amihez amúgy is passzol

Elég furcsa lenne, ha egy amúgy dohányboltba dolgozó férfi nyakkendőbe menne dolgozni. Vagy az autószerelő leveszi az overált nap végén, bevásárláshoz munka után meg felveszi a szövetnadtágot, inget, nyakkendőt, meg zakót.

jan. 26. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Mert nem lehet tőle kigombolni az inget.
jan. 27. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!