Ilyen hidegben sokan járnak közületek télikabátban?
Én nem. Egyszerű tavaszi vékony kabátot veszek fel balerina cipővel. Párom rövidnadrágban megy reggelente munkába. A reggeli 4-5 fok nem tél, hogy télikabátot kellene húzni szerintem.
De ha nálatok havazott és mínusz fok van, akkor a téli kabát teljesen életszerű.
Mivel sokat utazom, amikor elindulok, gyakran az 5 fokot sem éri el a hőmérséklet, és mire megérkezem, már 15-20 mostanában.
Inkább felöltözöm tisztességesen. Meleg, de nem túl vastagnak kinéző kabát van rajtam, mert nem szeretek kockáztatni.
Ha lebetegszem, hetekig nem tudom elvégezni a feladataimat, amit nem szeretnék.
Elöször is HOL VAN hideg?
Másodszor TÉLIkabátot TÉLEN (minusz fokokban) hordunk, nem tavasszal
Mindig vannak ilyen idióták, akik csak azért is rövidgatyáznak, mert hogy már április van, nehogymá' a hőmérő mondja meg, amikor naptár is van. Még kedden is voltak, egész nap nem volt több 10 foknál - de főleg inkább 5-6 - és végig esett. Aztán januárban mégsem rövidgatyáznak, merthogy az január, pedig ugyanúgy 4-5 fok van. (ahogy egyébként már manapság mindig a tél 90%-ában.)
Van még továbbá az a velük rokon típus, aki meg meleg kabátot nem hajlandó az istennek sem felvenni, mert hogy ő azt "már elrakta". Nyilvánvalóan elzárta egy ládába, a kulcsát lenyelte és az egészet le is betonozta, máskülönben nem tudom elképzelni, hogy mi lenne az akadálya a használatának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!