Sokan miért csúnyítják el a gyerekeiket?
Most tudtam meg, hogy az a 14 éves, akit ismerek csak 9,5-10. És nem is kövér, hanem átlagos. Fiú, az anyja úgy öltözteti mint egy 80as évekbeli szűz informatikust, a srác kicsit magasabb és olyan masszív, borzalmas gombafrizurája, előnytelen szemüvege van és a ruhái ócskák(gazdagok) és hatalmasak, de nem a divatos verzióban.
Bejött ma és láttam hogy szemüveg nélkül, hàtraizzadt hajjal, normál pólóban és kilógó bokával làtszott, hogy egy helyes átlagos kisgyerek szr ízlésű anyukával. Nem tudom minek van a nagypapi farmerján 10 centis vastag bőröv, 5 számmal nagyobb póló betűrve.. hogy nem látja, hogy tönkrevágja és öregíti a gyerekét?
Rendesen rácsodálkoztam, hogy csak 4. osztályos és hogy nem kövér.
Van, aki úgy van vele, hogy gyerek, legyen praktikus a cucca, meg amúgy sem érdekli még a kinézete és megoldja a lehető legolcsóbban/leggyorsabban. Rám mindig 2 számmal nagyobb ruhát vett anyám, hogy ne nőjem ki hamar, a bibi az volt, hogy egyrészt sovány voltam, másrészt 12 évesen abbahagytam a növést de még 14 évesen is ilyen nagy cuccokat kaptam csak, úgy néztem ki, mint akire a nagytesó ruháit adják. Meg anyámnak fura ízlése volt, méretet a mai napig nem tudna rám belőni, szerinte ha egy ruha passzos, feszülős, az kicsi. Az a jó méret, aminél a póló ujja a könyöködnél van, a válla meg nem a válladon, hanem sokkal lejjebb. Szóval szerinte én olyan ruhákat hordok, amik kicsik rám, mert méretben pont jók :D
Szemüveg, haj esetében is sokszor a praktikumot szeretik a szülők, legalábbis állítólag ezért volt sok gyerektársamnak bilihaja meg lányoknak rövid, csak azt nem vágom, hogy egy sima középhosszú haj pl. lapockáig amit simán összefogsz a gyereknek ha kell, miért nem praktikus szerintük míg a folyamatosan vágást igénylő rövid igen, vagy fiúknál ha pl. frufrut vágnak nekik a bilifrizurához, az miért praktikusabb mint géppel normálisan lenyírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!