Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sokan miért csúnyítják el a...

Sokan miért csúnyítják el a gyerekeiket?

Figyelt kérdés

Most tudtam meg, hogy az a 14 éves, akit ismerek csak 9,5-10. És nem is kövér, hanem átlagos. Fiú, az anyja úgy öltözteti mint egy 80as évekbeli szűz informatikust, a srác kicsit magasabb és olyan masszív, borzalmas gombafrizurája, előnytelen szemüvege van és a ruhái ócskák(gazdagok) és hatalmasak, de nem a divatos verzióban.

Bejött ma és láttam hogy szemüveg nélkül, hàtraizzadt hajjal, normál pólóban és kilógó bokával làtszott, hogy egy helyes átlagos kisgyerek szr ízlésű anyukával. Nem tudom minek van a nagypapi farmerján 10 centis vastag bőröv, 5 számmal nagyobb póló betűrve.. hogy nem látja, hogy tönkrevágja és öregíti a gyerekét?

Rendesen rácsodálkoztam, hogy csak 4. osztályos és hogy nem kövér.

2023. okt. 5. 08:56
 1/6 Metionin ***** válasza:
88%

Van, aki úgy van vele, hogy gyerek, legyen praktikus a cucca, meg amúgy sem érdekli még a kinézete és megoldja a lehető legolcsóbban/leggyorsabban. Rám mindig 2 számmal nagyobb ruhát vett anyám, hogy ne nőjem ki hamar, a bibi az volt, hogy egyrészt sovány voltam, másrészt 12 évesen abbahagytam a növést de még 14 évesen is ilyen nagy cuccokat kaptam csak, úgy néztem ki, mint akire a nagytesó ruháit adják. Meg anyámnak fura ízlése volt, méretet a mai napig nem tudna rám belőni, szerinte ha egy ruha passzos, feszülős, az kicsi. Az a jó méret, aminél a póló ujja a könyöködnél van, a válla meg nem a válladon, hanem sokkal lejjebb. Szóval szerinte én olyan ruhákat hordok, amik kicsik rám, mert méretben pont jók :D

Szemüveg, haj esetében is sokszor a praktikumot szeretik a szülők, legalábbis állítólag ezért volt sok gyerektársamnak bilihaja meg lányoknak rövid, csak azt nem vágom, hogy egy sima középhosszú haj pl. lapockáig amit simán összefogsz a gyereknek ha kell, miért nem praktikus szerintük míg a folyamatosan vágást igénylő rövid igen, vagy fiúknál ha pl. frufrut vágnak nekik a bilifrizurához, az miért praktikusabb mint géppel normálisan lenyírni.

2023. okt. 5. 10:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk rám a nagy tesó ruháit adták.😂 Szerencsére ő a fiú és én a lány. (Mára már inkább férfi és nő).
2023. okt. 5. 12:10
 3/6 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem is az van, mint ahogy az első írja. Az én anyám is ilyen, volt küzdelem, de még most is hogy nekem gyerekeim lettek, jön az ez jó lesz az de jó, nem győzöm hangoztatni, hogy attól, hogy valaki kicsi még nem kell hülyén kinéznie!
2023. okt. 5. 12:42
 4/6 A kérdező kommentje:
Én nem tudom, miért lenne praktikus a góliátfarmer, amit a köldöke fölé húz, a vastag bőr öv, meg a beletűrt gigapóló. Még, ha melegítő lenne öv nélkül, meg kapucnispulcsi, de nagypapának van öltöztetve. A hajat még megértem szegény gyereknek, meg a vastag műanyag keretes szemüveg is gondolom nehezebben törik, de a többi cucca tuti nem kényelmes, és biztosan rosszul érzi magát a saját közösségében így, hát kirí, nem a 80as években vagyunk, a többiek normálisan néznek ki.
2023. okt. 5. 14:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet Stranger Thing fan az anyuka vagy ilyesmi, retro lázban ég. Majd ha a fiút zavarja, gondolom szól. Lassan kamaszodik majd, akkor szokott kialalulni a saját stílusuk.
2023. okt. 5. 19:52
 6/6 A kérdező kommentje:
Tuti nem, azt sem tudja mi az, 45 feletti és értelmiségi, csak a megjelenésén nem látszik.
2023. okt. 5. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!