Melyek azok az óramárkák, amiket sokan viselnek, de te soha nem vennéd fel?
És miért pont ezeket nem viselnéd sosem?
Én pl. a gagyi divatórákat, és a Rolex egyetlen darabját sem. Idehaza sok C hordja: Körtisz, G. Győző, Kisgrófúr, ...
Divatmárkák: Michael Kors, Diesel, MVMT, Daniel Klein, Zeppelin stb
Kamu svájci márkák: Swiss Army, Swiss Military és társai
Középkategóriás svájci márkák: Tag Heuer, Breitling, Rolex
Amiket most hordok: Omega, Rado, Longines, Seiko
Divatmárkákat nem hordok és nem is hordanék. Tehát amik nem óramárkák, hanem valami divattervező cég órái.
A Rolexről meg az a véleményem, hogy nagyon nagy hájp és gazdag körökben szinte "kötelező". Pedig nem a legigényesebb, legjobb márka, sokkal jobbak is vannak. Én spec különc vagyok, hogy a szinte kivétel nélkül Rolexeket (eredeti, nem gagyi) hordó baráti körömben én IWC-t és Porsche Design-t hordok.
2-es, ez jó volt. Nem vennél fel középkategóriás svájci márkát.
"Amiket hordok: Omega, Rado, Longines, Seiko"
Mer ezek aztán maga a felsőkategória :D.
Szerinted egy Rolex az svájci közép amit fel nem vennél, de egy Longines, az nem közép. Az jöhet. Okéééé.
7
Rosszul értelmezted, vagyis inkább én fogalmaztam félreérthetően. A középkategóriások közül ezeket nem venném fel soha. A frlette lévő két kategóriából meg egyiket se természetese.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!