Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért hiszi mindenki, ha egy...

Oddboy2 kérdése:

Miért hiszi mindenki, ha egy pasi harisnyát hord az homár?

Figyelt kérdés
jan. 23. 11:20
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
60%
Például azért, mert a harisnya már elég régóta női ruhadarabnak számít...
jan. 23. 11:53
 2/34 anonim ***** válasza:
81%

Ugyan már, ez is csak tudati szemfényvesztés. Majdnem minden ruhatípus van férfiaknak is, csak másképp hívják az ugyanazt. Ott van például a bugyogó meg a fecske. Mi a különbség? Semmi. Valami marha kitalálta, hogy nem lehet ugyanúgy hívni, mert jaj istenem... Férfiaknak is voltak mindig mindenféle aláöltöző gatyái, nem idén találták fel a mínuszokat, sőt, régen voltak telek csak igazán. Tehát, akinek nincs harisnyája, mert férfi, annak is van, csak nem úgy hívják, tudom is én hogy.

Mondok még valamit, inkább legyél le6uzizva, mint legyél az az ótvar barom nemzedék, ami előtted van (mondom ezt úgy, hogy korom szerint magam is abba tartozom), meg az a másik ótvar, ami utánatok jön... Nehogy aztán ilyenektől hallgassál öltözködési okosságot, mert a bontási kátránypapír ezekhez képest vizuális élmény, 6uzinak vélve lenni meg kész elismerés.

jan. 23. 12:42
 3/34 anonim ***** válasza:
77%
HAt ez attol fugg. Ha nejlonharisnyat villogtatja ki a szokja alol, az eleg bzis. Ha felvesz egy rendes pamut harisnyat a nadrag ala, az csak praktikus. Oszt lehet labfej nelkulit hordani, meg jageralsonak nevezni a bizonytalankodok es identitas zavarosak kedveert.
jan. 23. 13:04
 4/34 Spata ***** válasza:

1. Azért mert a nők minden ruhánkat lenyúlnak, attól már nőinek számít?

Akkor ne vegyél fel bő szárú nadrágot mert az is női!

3.

Miért kéne szokja hozzá? Ha valakinek a nejlon jön be akkor ne hordjon csak pamutot?

Mellesleg már régóta van férfi nejlon harisnya.

[link]

[link]

jan. 23. 13:30
 5/34 anonim ***** válasza:
57%

Hehe, mi az a regota? 10 eve? Egy 18 evesnek az maga az orokkevalosag.

Igen, aki nem a praktikus volta miatt huz a gatya ala harisnyat, hanem ilyen csini nejlont vadaszik maganak a divatmagazinokban, az minimum necces. Lehet hogy ez nem mindenkinek nyilvanvalo, de egesz iparag epul manapsag az ilyen sajat identitasaban teljesen bizonytalan zavarodottakra, es bizony minel nagyobb ez a piac, annal nagyobb a profit, tehat erdemes a zavart kelteni.

jan. 23. 14:07
 6/34 anonim ***** válasza:
Ki az a mindenki,honnan tudják,hogy mi van a nadrágod alatt? Én is viseltem már,de senki észre sem vette.Ha nagyon hideg van és sokáig kint kell lennem,olyankor szoktam
jan. 24. 04:43
 7/34 anonim ***** válasza:
En rövidnadrággal is hordom.tegnap fekete 50 denes harisnyába mentem edzeni rövidnadrággal..nem vagyok meleg..
jan. 24. 06:28
 8/34 anonim ***** válasza:
Nem tudom... jó kérdés. De nem foglalkozom vele. Simán fel veszem a harisnyanadrágot akár rövidnadrággal is. Tegnap is kétszer voltam kint az utcán így, és nem érdekel mit gondol más. Magamnak öltözködök nem másnak.
jan. 24. 09:34
 9/34 anonim ***** válasza:
Teljesen igazad van kedves utolsó!
jan. 24. 09:59
 10/34 A kérdező kommentje:
Mondjuk én szeretem a harisnyákat, de a mondják a szüleim, hogy utcára ne menjek ki úgy
jan. 24. 13:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!