Oddboy2 kérdése:
Miért hiszi mindenki, ha egy pasi harisnyát hord az homár?
Figyelt kérdés
jan. 23. 11:20
21/34 anonim válasza:
Te tudod. Én inkább egy vastagabbat vettem volna neki. Szerintem az legalább melegíti a lábát.
22/34 anonim válasza:
Neki teljesen jo azt mondta.. Az gáz szerintetek ha a bugyimat is felprobálta, és vett magának tangát mert szereti?
23/34 anonim válasza:
Szeretem az ok. Vannak már férfi tangák is régóta.
24/34 anonim válasza:
Hát igen, de ő női hord szexiset.. Most a legutobb kicsit kiakasztott.. felprobálta a melltartom.. és leszidtam.. Azt mondja csak nagyon tetszik a darab.. és lenne egy kérése hozzám hogy egyik nap mikor időm van neveljem nővé.. ami azt se tudom mit jelent.. Szerintetek mi tévő legyek?
25/34 anonim válasza:
Mindenképp ülj le vele mondja el öszintén.az en olvasatom szerint izgatja a nöi ruha szerep.. ezt csak szexualisan vagy a normál eletbe is ezt ö tudja neked elmondani.én40 fdvagyok.hasonló a párodhoz.hordok bugyit harisnyát. De néha beöltöztet lanynak de csak a hálozszobába..röviden ennyi..beszelj vele
26/34 anonim válasza:
Akkor normális ez? Azt mondja heti egyszer legalább neveljem nővé xd
Még nem csináltam ilyent.. mit kell csináljak, hogy kezdjek neki?
27/34 anonim válasza:
Hat mindenkit mas izgat a szexben. Kerdezd meg elöször is. Hogy mire gondol pontosan. Erre nem tudok pontos magyarazatot adni.. normális? Mi normális.. ha téged nem zavar és azert pasi is tud lenni..akkor teljesitsd amit szeretne..
28/34 anonim válasza:
Engem nem zavar, csak furcsa.. heti egyet bevállalok érte.. Csak hogy kell csinálni a nővé nevelést valaki irja le pls
30/34 anonim válasza:
Megkérdezted a páeod ö mit ért a növé nevelés alatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!