Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A haspolo csak a nagyon lapos...

A haspolo csak a nagyon lapos hasu lanyokon áll jól?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nagyon tetszenek a crop toppok de nekem kicsit van hasim. (vékony vagyok és ahoz képest is van hasam)

Gáz ha szerintetek fel ész egy olyan csaj egy olyan felsőt? Próbálok keresni egy hasonló kariberu csajt és linkelem hozzaszolasba

Köszönöm szépen

2020. aug. 15. 20:55
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
50%

Pedig jobban teszi ha a hozzánk hasonlóra hallgat és akkor talán nemcsinál magából bohócot az utcán.

Alap, hogy csak olyan ruhákat veszünk fel ami alakunkra ideális és nem emeli ki a csúnya hibákat

2020. aug. 16. 11:27
 22/40 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem zárjuk le a témát, felesleges ilyen emberekkel tárgyalni.

Remélhetőleg egyszer leszel olyan érett , hogy megérted és elfogadod azokat amiket írtam.

További szép napot!

2020. aug. 16. 11:34
 23/40 anonim ***** válasza:
49%

Olyan sötét vagy, mint az éjszaka.

Pl. hazánk nem azért Európa legelhízottabb országa, mert annyi pajzsmirigy problémás lenne.

Miért kell közszemlére tenni a hibáinkat? Miért kell nevetség tárgyává tenni saját magadat? Be kéne ismerni, hogy mi az, ami neked való és mi az, ami nem.

Pl. hiába akarsz Ferrarit vezetni, ha még sosem vezettél sportkocsit. Azt is meg kell tanulni vezetni.

Egyébként tiszta gyönyör lehet a libegő narancsbőrös redőket nézni az utcán.

Az embernek meg kell tanulnia az alkatához, alkalomhoz illően öltözködnie, ha nem akar közröhej tárgyává válni.

Vagy téged szüleid erre nem tanítottak meg?

Gondolom egy temetésre se mész citromsárga ingbe és hupilila farmerbe.

2020. aug. 16. 12:11
 24/40 anonim ***** válasza:
40%
Valószínűleg őt arra tanították a szülei , hogy szeresss magát és fogadjon el másikat. Nekem legalábbis ez jött le. A tiédből viszont az hogy szeretethiányos vagy .
2020. aug. 16. 12:40
 25/40 anonim ***** válasza:
44%

Aham, szóval neked ebből az jött le, hogy szeretethiányom van. 🙄😒 Fock logic.

Imádom önmagam, pozitív önképem van saját magamról, önkritikát is van, sőt nekem még azt is megtanították szüleim, hogy a testi hibáimat ne tegyem közszemlére. Pl. ha nagy hurkák lennének a hasamon, akkor biztos nem mutogatnám premier plánba a többieknek.

Sőt, rosszul is tudod. Akinek nincs kiforrott önképe, az mindent magára aggat, és így próbál visszacsatolásokat kikuncsorogni a többiektől. És ők azok akik szeretethiányosak, igénylik a figyelmet, pluszba állandóan megkérdezik a többiektől, hogy ez most jó, szerintetek jól áll, felvehetem ezt...stb.

Szerintem te nem vagy tisztában bizonyos fogalmak jelentésével.

2020. aug. 16. 12:55
 26/40 anonim ***** válasza:
56%
Nekem is hasonló alkatom van (vékony vagyok, az összes háj ami rajtam van a hasamon található). Én hordok crop topot, de csak magasszárú nadrággal, így kb semmi nem látszik ki a hasamból. A farmer vonala amúgy is jobban kiemeli és eltakarja a hibákat, ha ugyancsak egy magasszárú farmerral vennék fel egy fenék fölé erő pólót, akkor úgy nézek ki mint egy terhes, lapos seggű asszony. Így ha látszik is, hogy nagyobb a hasam és lapos a fenekem, öszben esztétikusabb.
2020. aug. 17. 07:49
 27/40 anonim ***** válasza:
Kémkedés.hu ra feltöltöd és ide belinkeled
2020. aug. 17. 09:47
 28/40 anonim ***** válasza:
*képfeltöltés hülye autocorect :D
2020. aug. 17. 09:47
 29/40 Sunshinedoll ***** válasza:
55%
Nem. Ha jól érzed magad benne, akkor vedd fel. Nekem pl. hiába lapos a hasam,nem érzem benne jól magam. Más meg nagyobb hassal is boldogan él crop topokban.
2020. aug. 17. 10:19
 30/40 A kérdező kommentje:
De azon a kepfeltoltos oldalon más is megtudja nézni? Vagy csak ha belinkelem valakinek az?
2020. aug. 17. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!