A haspolo csak a nagyon lapos hasu lanyokon áll jól?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nagyon tetszenek a crop toppok de nekem kicsit van hasim. (vékony vagyok és ahoz képest is van hasam)
Gáz ha szerintetek fel ész egy olyan csaj egy olyan felsőt? Próbálok keresni egy hasonló kariberu csajt és linkelem hozzaszolasba
Köszönöm szépen
2020. aug. 15. 20:55
1/40 A kérdező kommentje:
Kb mint itt az utolsó csajszinak de én vékonyabb vagyok de a hasam ilyesmi és nem ezt a passzos póló tetszik hanem az a lengebb
2020. aug. 15. 21:06
4/40 anonim válasza:
Nem. :) Bár ez egyéni preferencia kérdése, nekem bejön, ha egy lánynak van egy kis hasa. De azzal a típussal meg végképp semmi gond, amit linkeltél.
6/40 anonim válasza:
Viccesek az ilyen posztok. Fotózd már le magad és úgy döntsünk. Arcod takard ki és anyukád sem ismer fel...
7/40 anonim válasza:
Alapvetően mindenki azt vesz fel, amit akar, de a haspóló inkább annak áll jól, akinek lapos a hasa. Viszont ha te jól érzed magad benne, akkor nyugodtan.
8/40 anonim válasza:
Csak a kicsi, lapos hasúaknak áll jól. Ha ilyet szeretnél hordani, akkor egyél kevesebbet és fogyj bele a ruhába.
9/40 anonim válasza:
Ha ilyesmi, mint a képen az utolsó lánynak, akkor az még nem gáz egyáltalán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!