A haspolo csak a nagyon lapos hasu lanyokon áll jól?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nagyon tetszenek a crop toppok de nekem kicsit van hasim. (vékony vagyok és ahoz képest is van hasam)
Gáz ha szerintetek fel ész egy olyan csaj egy olyan felsőt? Próbálok keresni egy hasonló kariberu csajt és linkelem hozzaszolasba
Köszönöm szépen
2020. aug. 15. 20:55
11/40 anonim válasza:
A megjelölt lány hasán szerintem jól állna még.
12/40 A kérdező kommentje:
Ha megmondjatok hogykell telefonrol kepet csatolni akkor rakok ki :D
2020. aug. 16. 08:34
13/40 anonim válasza:
Közvetlenül nem tudsz csatolni. Egy webes tárhelyre töltsd fel, és aztán add meg kommentben a linkjét.
15/40 anonim válasza:
NEM!!!! Mindenki hordjon azt amiben jól érzi magát. Attól még hogy nincs lapos hasad semmivel nem vagy kevesebb a lapos hasú lányoknál. Szégyen hogy 2020-ban még mindig nem tudjuk ezt elfogadni és megérteni....
16/40 anonim válasza:
Utolsó baromságokat ír van olyan hogy esztétika
17/40 anonim válasza:
Kedves 16!
Ha nem érzi jól magát szűkebb ruhákban akkor nem fogja azokat hordani pár 14-17 éves magyar fuckboy miatt :)
18/40 anonim válasza:
Vagy esetleg nagyon bő ruhàkban ez lemaradt (15 és 17 vagyok)
19/40 anonim válasza:
Akkor egy elhízott csaj is nyugodtan hordjon szerinted p..csagatyát, attól függetlenül, hogy nagyon narancsbőrös a s..gge és szétfolyik a teste?
Önkritikáról még sose hallottál?
Nem mindenkinek valóak bizonyos ruhadarabok!
20/40 anonim válasza:
Nem szégyen a narancsbőr. Az is lehet hogy valami betegség miatt hízott ennyit pl. pajzsmirigy stb. Vagy szerinted ez miatt ne legyen önbizalma, bújjon el hatalmas mindent takaró ruhákban? NEM, nem kell rosszul éreznie magát és nem kell a hozzád hasonlókra hallgatnia :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!