Nagy mellre egyrészes fürdőruha? Segítség!
Figyelj sok helyen tudsz venni már külön felsőt és alsót.
Egyrészes : Nézd meg a Bahama honlapját, de akár "kínai"ban is kifoghatsz jókat olcsón.Én ott vettem. ( Nem vagyok sovány)
Az egyrészes kicsit megengedőbb, mint a bikini, nem olyan feltűnő ha kicsi a kosár.
Amúgy tankinik közt is van olyan, aminek rendes csatos a felsője (tehát mintha egy melltartófazonú bikinifelső lenne meghosszabbítva), persze a csat rejtve van. Lehet hogy ilyet kéne keresned.
Én is hasonló problémával álltam szemben. 20-on évesen főleg 23 éves koromtól sokat híztam, rengeteget. Nekem is nagy a mellem ami nem baj szerintem, de a hasam annyira nem, a seggem az igen meg a combjaim is. Én alkatom is hasonló a tiédhez.
Én mióta így nézek ki eldobtam a bikinijeimet, mert azok ugye nem jók rám, és hiába lehet külön alsót meg felsőt venni nekem az alsó mindig lecsúszik egy kicsit mert rájöttünk hogy pont akkora a seggem hogy 2 méret közt van tehát ha veszem azt ami kényelmes az lecsúszik. Ami egy számmal kisebb az annyira feszül hogy vágja a derekamat és iszonyatosan bevág.
Egyrészesből nekem egyedül a sport úszódresszek váltak be. Azok méretei megfelelőek meg teljesen jól rám simulnak némileg formálják az alakomat és a mellem is szépen tartja ha lehajolok nem buggyan ki meg semmi. Én sport üzletekben néztem rohadt drágák a valamire valók de legalább jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!