Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagy mellre egyrészes fürdőruh...

Nagy mellre egyrészes fürdőruha? Segítség!

Figyelt kérdés
95D-s mellem van, húsosabb testalkattal rendelkezem (nem vagyok hájas amúgy, homokóra alkatom van, mindenhol eloszlik ez a súlyfelesleg sajnos vagy nem sajnos). Nagyon nehéz fürdőruhát találnom. Ha jó a felső rész, az alsó hatalmas, lóg rajtam. Ahogy idősödön, egyre szégyenlősebb vagyok. Most rászántam magam egy egyrészes fürdőruhára, de félek, hogy nem lesz jó! Bettyfashion oldalról rendelem, de nem merem. Szerintetek milyen fazont érdemes választani? (Tankinit ne, lóg benne a mellem)

2020. júl. 28. 11:41
 1/5 anonim ***** válasza:

Figyelj sok helyen tudsz venni már külön felsőt és alsót.

Egyrészes : Nézd meg a Bahama honlapját, de akár "kínai"ban is kifoghatsz jókat olcsón.Én ott vettem. ( Nem vagyok sovány)

2020. júl. 28. 12:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Az Astratex oldalon keresgélj, elég pontos a mérettáblázatuk.Ha nem találsz a méretetben éppen, akkor legalább nem rendelsz rosszat.Egy próbát megér. Viszont nem a legolcsóbb darabokat árulják.
2020. júl. 28. 14:31
 3/5 anonim ***** válasza:

Az egyrészes kicsit megengedőbb, mint a bikini, nem olyan feltűnő ha kicsi a kosár.

Amúgy tankinik közt is van olyan, aminek rendes csatos a felsője (tehát mintha egy melltartófazonú bikinifelső lenne meghosszabbítva), persze a csat rejtve van. Lehet hogy ilyet kéne keresned.

2020. júl. 28. 20:06
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló problémával álltam szemben. 20-on évesen főleg 23 éves koromtól sokat híztam, rengeteget. Nekem is nagy a mellem ami nem baj szerintem, de a hasam annyira nem, a seggem az igen meg a combjaim is. Én alkatom is hasonló a tiédhez.

Én mióta így nézek ki eldobtam a bikinijeimet, mert azok ugye nem jók rám, és hiába lehet külön alsót meg felsőt venni nekem az alsó mindig lecsúszik egy kicsit mert rájöttünk hogy pont akkora a seggem hogy 2 méret közt van tehát ha veszem azt ami kényelmes az lecsúszik. Ami egy számmal kisebb az annyira feszül hogy vágja a derekamat és iszonyatosan bevág.

Egyrészesből nekem egyedül a sport úszódresszek váltak be. Azok méretei megfelelőek meg teljesen jól rám simulnak némileg formálják az alakomat és a mellem is szépen tartja ha lehajolok nem buggyan ki meg semmi. Én sport üzletekben néztem rohadt drágák a valamire valók de legalább jók.

2020. aug. 13. 09:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Én melltartót veszek fel alá és úgy érzem magam jól.
2020. aug. 23. 01:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!