Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az egyrészes fürdőruha nagyon...

Az egyrészes fürdőruha nagyon öregasszonyos?

Figyelt kérdés

Kinéztem egy fürdőruhát, nem azért egyrészeset mert kövér vagyok, csak simán nagyon megtetszett. Ehhez hasonló fazon:

[link]

Szerintetek jól nézne ki egy fiatal huszonéves nőn? Vagy öregasszonyos?

2018. ápr. 25. 23:05
 1/5 A kérdező kommentje:

Egy másik link, az első valamiért nem sikerült.

[link]

2018. ápr. 25. 23:11
 2/5 anonim válasza:
100%
Szerintem nem öregasszonyos sőt szerintem egy fiatalnak jobban áll
2018. ápr. 25. 23:18
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
A színe miatt nem vénasszonyos, de ezt a fazont 40+ -os korosztálynak találták ki. Huszonéveseknek van divatosabb fajta is.
2018. ápr. 26. 10:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem csak idősebbek húzhatják fel. Ma már egyberészesből is van csomó fajta, csomó színben, mintában. Nekem pl. nagyon tetszenek az off shoulder és a magasabb nyakú változatok, nekem is van több és mintában is van csomó fiatalos.

Amit linkeltél az nekem pont nem tetszik, úgyhogy én nem venném fel, de csak azért mert nem az én színem, stílusom. Ugyanakkor semmi baj nincsen vele, simán fel lehet venni és másokon el tudom képzelni.

20/L

2018. ápr. 26. 13:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem öreges. Eleve a sportolók viselnek egyrészest, de manapság már rengeteg divatos fajtát készítenek ami kifejezetten fiatalít. Én már 2-3 éve csak egyrészest viselek. Nekem kényelmesebb is, mint igazgatni az alsót meg a felsőt, meg én 90% ban vízben vagyok ha strandra megyek. Napozni nem szeretek mert alapból nem barnulok le rendesen, leégni nem akarok meg én hűsölni szeretek a vízben.
2018. ápr. 28. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!