Újra kezd divatba jönni a hagyományos egyrészes fürdőruha?
Szerintem is egyre divatosabb nekem is egyrészes fürdőruhám van
Csak akkor vegyél ha kényelmesnek érzed es tetszik, csak a divat követése miatt ne tedd
Én most egy ilyen Bae Watch-os fürdő rucit vettem tavaly láttam néhány csajon szerintem menő idénre en is megvettem.
Igen valóban divatosabbak lettek ismét az egyrészesek. Nekem is van, de nekem inkább a fekete, meg sötétkék tetszik színben. Pirosat mondjuk nem tudom magamon elviselni, annyira nem tetszik. Van olyan fürdőruhám is aminek az oldala ki van vágva és a nyakánál kell becsatolni, nekem az is nagyon tetszik csak már kezd tönkre menni, ezért azt már csak itthoni medencézésre veszem fel, mert arra ég bőven megfelel.
Én bikinibe csak akkor megyek strandra ha elsősorban napozás miatt megyek, arra mégis praktikusabb egy bikini mint az egyrészes.
Nekem is egyrészes van és pánt nélküli a barnulás miatt.
Érdemes olyan fürdőruhában menni strandra amiben normálisan fog meg a nap mert hülyén néz ki mondjuk egy pánt nélküli ruhában a fehér pánt nyomok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!