Szerintetek nagyon gáz lenne? Többi lent.
Figyelt kérdés
Jövő héten megyek az osztályommal Szlovákiába a Határtalanul pályázat keretében. Selmecbányán egy panzióban fogunk aludni 2 éjszakát, és a panzió mellett van egy tó, amiben elvileg lehet fürdeni. Már most nekem van bikinim és egybe fürdőruhám is. Sajnos a bikini alsóm szét ment, ezért úgy gondoltam hogy akkor elviszem az egybét. Az egybe ruha az a típusú mint amiben Hosszú Katinka úszott először világ bajnokságon (ezt úgy hallottam, nem biztos hogy igaz). Nem lenne gáz abba lenni? Nagyon szeretem, de nem szeretnék be égni sem.
Köszönöm a normális és értelmes választ előre is.
2018. máj. 11. 21:01
1/6 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem az. És amúgy is, az a lényeg, hogy jól érezd benne magad.
3/6 anonim válasza:
Ha olyan dresszed van, bizonyára versenyszerűen úszol. Ezt biztos tudják az osztálytársaid is és nem lepődnek meg a dresszen. Vagy veszel addig egy másik bikinit.
4/6 A kérdező kommentje:
Régen úsztam versenyszerűen. Ők ezt nem tudják, mert tavaly nyáron költöztünk ide. De azért köszönöm.
2018. máj. 12. 09:55
5/6 anonim válasza:
Nyugodtan vegyél fel azt, amit akarsz! Hacsak nem bundát veszel fel a vízbe vagy hasonlót, nem fognak rád mutogatni, hogy milyen fura alak.
6/6 anonim válasza:
Ha nagyon úgy érzed, hogy kilógnál, vegyél egy sima fekete bikini alsót valahol, vagy egy fekete lézervágott bugyit, az is elmegy fürdőruhának. Már ha nem lesz túl hideg ott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!