Ha egyrészes fürdőruhában vagyok a strandon mennyire néznek furán az emberek?
Figyelt kérdés
A fürdőruhát egy hónapja kaptam, már volt használva egyszer de az fedett strandon volt, ezért ott nem is volt annyira fura.
Most kinti strandra megyünk és furán néznek majd az emberek?
16 éves vagyok, pont jó a súlyom szóval nem rejtegetni akarom magam. Nem arról a nagymama fürdőruharól beszélek.
2019. jún. 9. 19:27
1/7 anonim válasza:
Miért gáz fürdőruhát hordani a strandon? :D Az egyrészes fürdőruha nem divatja múlt, se semmi. Nem értem mitől tartasz. :D Csomóan hordanak. Nekem is van. Sosem jutott még az eszembe, hogy gáz lenne. :D
2/7 anonim válasza:
Most megint divat, keress valami olyat ami elől vagy hátul kivágottabb és dögös.
3/7 ívy1 válasza:
Én is hordok,pedig nincs takarni valóm.Nyugodtan vedd fel.
5/7 anonim válasza:
Nem néznének furábban mint a hiú kisfiúkat a térdig érő bő szárú nevezzük rövid nadrágnak.
6/7 anonim válasza:
Fürdeni mész ugye? Mert benne van a nevében hogy fürdő ruha. Tehát teljesen alkalmas és nem gondol senki semmit erről.
Az idén egyébként is nagyon menők például az ilyen dresszek:
7/7 anonim válasza:
Az volna gáz ha nem volna rajtad semmi. Vagy legalábbis szinte semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!