Nagyobb méretű lányok! Ti hol vásároltok?
Figyelt kérdés
48-as mérettől felfelé hol találtok ruhákat magatoknak? C&a-ban szoktam néha napján találni jó darabokat de nem túl nagy a választék. Rendelni az én méretemben rizikós, H&M-mel is befürödtem már. Bonprix-ből régebben rendeltem párszor de az is zsákbamacska. Nincsenek nagy igényeim, igazából ha találnék egy normális skinny farmert ami nem 10-20 ezer forint már annak is örülnék.2020. júl. 25. 23:03
1/3 anonim válasza:
Ilyen méretet már külön kell varrattatni.
2/3 anonim válasza:
Takkoban és Kikben érdemes körbenézned, ott sokszor látok nagyobb méreteket, hátha találsz valamit.
3/3 anonim válasza:
Hát pedig a C&A a tuti, vissza kell nézni többször, vagy különböző üzleteiket is megnézni, ha van a közelben.
Bonprix-nél cserélnek méretet, tudom rizikós próba nélkül, én is elég sokára szántam rá magam, de végül nem bántam meg.
A Kik minősége szerintem csapnivaló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!