Erősebb, a koránál nagyobb kislánynak hol vásároltok ruhákat? Folyt. Köv
A lányom 5,5 éves, 115cm, kb. 25kg, nem duci, de erős a csontozata. A combjai pedig vastagok, ezt apukától örökölte. A legtöbb nadrág nem jó rá combban, ami meg jó, az nagyon hosszú.
Melyek azok a ruhaboltok, ahol nem cérna gyerekekre szabják a ruhákat? A C&A kifejezetten gáz, ott olyan a ruhák szabása, hogy csak a vékony gyerekekre jók! :(
enyém 5,5 éves, 125cm és 20 kiló, egyáltalán nem cérna. de nyilván a vékony gyerekeket lehet cérnázni, de a tied nem duci csak épp nagyon erős... ;)
c&a-sok kicsit bővek az enyémre, auchanba veszem, ott olyan jó hosszú és egyenes szabásúak, tiedre nem lennének jók azok.
H&M-ben is elég nagyok a ruhák, lehet az beválna
Nekem a Szerinted cérna kategóriába tartozó gyerekem van, de azért válaszolok. A Lidl-be szerintem bővebb szabásúak a ruhák.
Kedves, hogy a te lányod nyilván duci, de azt kihangsúlyozod, hogy nem az a vékony/átlagos gyerekejet simán lecérnázod. Elhiheted nekem, hogy pont ugyanannyira sértő lecérnázni egy átlagos/vékonyabb gyereket, mint az erősebb testalkatút lekövérezni!
155 cm vagyok, felnőttként is minden rám illő nadrág szára 20 cm-rel hosszabb.
Megoldás: szabó, aki felhajtja.
Elnézés kérek ha bárkit megbántottam, nem ez volt a szándékom!
Azért írtam hogy nem kövér, mert tényleg nem az, nincsenek rajta hájacskák, csak masszív. Arányosan nagy, kivéve a comjait mert azok aránytalanul vastagok..
Ha csak nagyobb lenne a koránál nem lenne baj, mert vennék nagyobb ruhákat rá, (128 már épp hogy jó)de a combjai nagyon vastagok.. és a nacikkal vagyok bajban. Ami combjára jó, az a derekára nagy, és nagyon hosszú. Apukája sem kövér, csak magas és izmos.
És.. igenis léteznek erős csontú emberek!
A C&A ruhák már nem jók, eddig szinte csak az volt neki mert kaptuk, de volt amit sosem hordott mert kicsi volt. A Lidlben pedig szinte sosem lapok ekkorat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!