Anyukák! Egyszerre nagyobb mennyiségben vásároltok vagy mindig csak annyit amennyi épp kell?
egyszerre sokat. havonta jàrunk csak vàsàrolni. ikyenkor kb.50 e ftot hagyunk az auchanban,3-an vagyunk,a gyerek 9 hónapos.
hô közben nagyon ritkàn veszek ezt azt a helyi boltban. felvàgott,kenyêr,esetleg egykét specifikus élelmiszer,amire hó elején nem gondoltam,pl. aszalt szilva a rakott húshoz, ananàsz a pizzàra,ilyenek.
Tusfürdő, fogkrém, mosógél, mosogatószer, folyékony kézszappan, szemeteszsák stb... - ezekért 1 hónapban egyszer elmegyek a DM és Euro family boltokba és megveszem egész hónapra ami kell.
Élelmiszerből pedig mindig annyit veszek, ami éppen kell: péntekenként megyek a hétvégi bevásárlásra, amiből marad valami csütörtökig jobb esetben.
Maximum akkor veszek valamiből sokat, ha tényleg nagyon akciós. A 20-30 Ft-os akciókat hülyeségnek tartom, de ha tényleg nagy akció van, akkor veszek sokat. A múltkor a Lidl-be 3in1 60db-os kávé volt 1600Ft-os áron: 4 dobozzal vettem. Tegnap a folyékony Ariel 44%-os akcióban volt(Lidl). Igaz hogy volt itthon Ariel mosókapszula, illetve Müllerből származó német Ariel gél, de 1 árán majdnem 2-őt kaptam, így nagyon megérte. Egy időre asszem meglesz a mosógélem, enni meg nem kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!