Idén is ez lesz a divat, boldog, boldogtalan ezt fogja hordani? Magas derekú, forró nadrág féleség, amiből épp hogy nincs kint a popedli. Borzalmas látvány volt, ma egy közel 90 kilós nőn láttam ilyet.
Figyelt kérdés
2020. júl. 15. 18:45
21/25 anonim válasza:
Engem zavar, masok hogyan oltozkodnek. A magas dereku, akar rovid, akar hosszu farmerek az emberek 10%-nak, ha jol allnak. Ha nagy a csipod, akkor azert mutat szarul, ha hasad van, kihangsulyozza azzal, hogy “becsomagolod. En sosem hordok magas dereku farmert, mert rovid a derekam es nagyon kicsi a csipom. Amint leulok, kapasbol felkuszik a mellemig kb. Remelem hamarosan lealdoz a magas derek, ugyanis nagyon nehez igy vasarolni, hogy 10-bol 9 farmer nagyon magas dereku, vagy super skinny vagy mom fit. Mi lett az emberek stiluserzekevel?
22/25 anonim válasza:
Pasi vagyok,és szerintem nagyon csinosak a magas derekú nadrágok. Örülnék ha a párom is hordana,de ő pont nem szereti őket...
23/25 anonim válasza:
"Engem zavar, masok hogyan oltozkodnek."
De miért? :D
"Mi lett az emberek stiluserzekevel?"
Bocs, de én meg azt mondom, a tiéddel van gond. Na es kinek van igaza? Senkinek, mert az ízlés nem vita tárgya. Az pedig, hogy kinek jön be a magasderekú nadrág, izlés kerdése. Az, meg hogy kinek all jól? Ki nem sz*rja le? Nekem jól all, én hordom (azt is), ha nem állna jól, nem hordanám, de ez én vagyok, van, aki úgy is hordja, hogy nem áll jól neki, de szíve joga. Ebbe belekötni, meg fröcsögni ezzel kapcsolatban online fórumon óvodás szint. :)
24/25 anonim válasza:
Ha ez lesz a divat ha nem, én mindig a magas derekú nadrágot fogom hordani. Egy nő igenis húzza fel rendesen a derekára, ahogy régen mindenki.. Nem tüdőgatyára gondolok, azt se mondom, hogy mellig kell fel cibálni, de tessék legalább a köldök fölé húzni, akár 5-10 centivel is..nőies és elegáns megjelenés, vesét véd, melegít, has leszorítva, alak formálva, és emeli a feneket is..és persze nagyon kényelmes miután meg szokod..nevelő anyum szigorral erőltette ránk, 4en voltunk lányok és kötelező volt így hordani..persze eleinte nem akartuk, de szenvedések árán rá nevelt minket..ha meg látta, hogy a nadrág levan tűrve vagy levan csúszva először ránk szólt, hogy húzd fel de igen gyorsan, utána addig üvöltött míg magadtól jól felhúztad..de volt, hogy egy pofon után ő rázott bele minket nyakig 😃 egy idő után hozzá szoktunk azóta mást nem tudnék el viselni magamon..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!