Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Idén is ez lesz a divat,...

Idén is ez lesz a divat, boldog, boldogtalan ezt fogja hordani? Magas derekú, forró nadrág féleség, amiből épp hogy nincs kint a popedli. Borzalmas látvány volt, ma egy közel 90 kilós nőn láttam ilyet.

Figyelt kérdés
2020. júl. 15. 18:45
1 2 3
 11/25 Sunshinedoll ***** válasza:
96%

Ha valaki 90 kilós nő, akkor ugyanúgy lehet melege és nem kell neki mások kedve szerint kell öltözködnie. Ha valaki "paraszt" vagy tájszólással beszél/ír, akkor annak is lehet véleménye a világ dolgairól, és a véleménye nem kevésbé fontos vagy releváns, mint annak a véleménye, akinek nincs erősebb ellenérve a "parasztvagy" típusú megjegyzésnél.

Én nem szeretek ilyen nadrágokat hordani, mert pl. nekem személy szerint egy lenge, vékony anyagú pl. akár hosszú nadrág kényelmesebb 35 fokban, mint egy szűk, rövid farmershort. Vékonyabb az anyaga is, illetve leülni is kényelmesebb benne - nekem. Ettől függetlenül nem kezdek bele agymenésekbe arról, hogy milyen genya az a nő, aki ilyeneket visel meg ki milyen gusztustalanul néz ki benne. Ez engem kvára nem érdekel. Mindenkinek szíve joga úgy felöltözni, ahogy neki jól esik, a normális kereteken belül, a 90+ kilós nőknek is.

Tisztában vagyok azzal, hogy nem mindenki ugyanolyan szempontok és ízlés alapján választ ruhát, mint én, így nem állok neki fröcsögni, mások öltözködésén. Az én életemet nem befolyásolja mások döntése a ruhái kapcsán, ahogy az én öltözködésem se befolyásolja az utcán jövők-menők életét.

Hagyjuk már a kövér nőket élni a saját életüket anélkül, hogy mindenki meg akarja nekik mondani, hogy mit egyenek meg viseljenek.

2020. júl. 16. 09:37
 12/25 anonim ***** válasza:
82%

Hadd hordjon mindenki azt, ami tetszik neki. Szerintem is röhejes az ilyen nadrág, de hát istenem, akkor nem veszem magamra. Mivel egy ideje 20 elmúltam amúgy se sok ilyen ember van a környezetemben, inkább tiniken látok ilyen ruhákat, majd kinövöd az ilyen környezetet te is, kérdező. :D

Ha nem tetszik, nem kell odanézni. :)

Én egyedül azokon röhögök jókat, akik meg vannak róla győződve hogy csak bugyigatyában lehet kibírni a meleget, ez szimplán marhaság. :D De az hogy neki milyen ruha tetszik, mi kényelmes, az ízlés kérdése, fölösleges róla vitázni.

N

2020. júl. 16. 09:59
 13/25 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező!

Belenyúltál a kislányok egojába rendesen...’

Tudod őket nem szabad kritizálni, de ők sértegedhetnek egy férfit nyugodtan.

Amúgy undorító egy viselet.

A pitcsa kint van, aminek lennt kéne lenni takarni, az fenn van a mell alatt.

Éetelmetlen idétlen cucc.

2020. júl. 16. 14:44
 14/25 anonim ***** válasza:
88%
Kedves lepontozott, az, hogy ellenszenves vagy a legtöbbeknek, nem jelenti azt, hogy bármilyen nagy igazságot leírtál volna, így meg nincs minek betalálni, el kell keseritselek.
2020. júl. 26. 09:12
 15/25 anonim ***** válasza:
16%
Tudod te nagyon jól, hogy pedig így van. Mi nem stimmelt, hogy a gatyának a lábon a helye nem a hason? Vagy hogy extra réteg a hason igenis melegít, miközben meg arról papoltok, hogy melegetek van?
2020. júl. 26. 10:15
 16/25 anonim ***** válasza:
88%
A gatyának ott a helye, ahova rakod. :) Amúgy nyáron akármit veszel fel, meleged van. Van alacsonyabb szárú nadrágom és magasderekú is. A változatosság gyönyörködtet. Tessék, most elégedett tetszik lenni?
2020. júl. 26. 14:20
 17/25 anonim ***** válasza:
*alacsonyabb derekú, pardon
2020. júl. 26. 14:20
 18/25 anonim ***** válasza:
87%

Én olyanokat szoktam látni amikből ki is van a popó.

Én nem vennék fel ilyet, kellemetlenül érezném magam. Sok vén barom direkt leül a plázákban és nyál csorgatva nézi az ilyen csajokat.

2020. aug. 5. 13:46
 19/25 anonim ***** válasza:
18%

18.

A sok vén barommal van a baj szerinted?

Nem a sok khúrvával aki kiteszi mindenét?

Gondolom korodbeliek..

2020. aug. 5. 13:49
 20/25 anonim ***** válasza:
93%

"Sok vén barom direkt leül a plázákban és nyál csorgatva nézi az ilyen csajokat."

Nem csak az ilyeneket, nehogy azt hidd. A nyár átlagos öltözékben is paradicsom a nyálcsorgatók számára.

2020. aug. 5. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!